Bir kadın daha balkondan düşerek öldü: Eşi gözaltında

Beşiktaş Ortaköy'de bulunan ünlü bir otelin yedinci katındaki balkondan şüpheli şekilde düşen Ebru Cızdan kaldırıldığı hastanede öldü. Eşi ile tartıştığı öğrenilen Özgür Aydoğan gözaltına alındı. Olayın cinayet olup olmadığı araştırılıyor.

Beşiktaş Ortaköy'de bulunan ünlü bir otelin 7'nci katındaki balkondan düşen Ebru Cızdan kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Özgür Aydoğan gözaltına alındı. Olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğu araştırılıyor.

Olay, saat 01.15 sıralarında Ortaköy Yıldız Mahallesi Ortaköy Salhanesi Sokak üzerindeki ünlü bir otelde meydana geldi. İddiaya göre, bir hafta önce Almanya'dan gelen Ebru Cızdan(40), Özgür Aydoğan (42) çifti otelde kalmaya başladı.

Dün akşam bir gece kulübünde eğlenen çift, sonrasında otele geldi. Bir süre sonra gelen sese koşan görevliler, Ebru Cızdan'ın yerde yattığını gördü. Hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Yaralı kadın, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ebru Cızdan burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ebru Cızdan'ın cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Soruşturma sürüyor

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, otelin güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yüzünde tırnak izleri olan eşi Özgür Aydoğan gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Görgü şahitlerinin de ifadesine başvuran ekipler olayın cinayet mi yoksa düşme mi olduğunu araştırıyor.

Kadın Cinayetleri'ni Durduracağız Platformu'nun verilerine göre Şubat ayında 23 kadın öldürülürken, Filmmor'un verilerine göre ise, son iki yılda 29 kadının yüksekten düşerek yaşamını yitirdi.

Kaynak:DHA