Başhekim yardımcısından kadınlara çirkin sözler

Başhekim yardımcısından kadınlara çirkin sözler
İHH İnsani Yardım Vakfı Konya İl Başkanı ve Numune Hastanesi Başhekim Yardımcısı Hasan Hüseyin Uysal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kadınları hedef alan ifadeler kullandı. Uysal, “Konya'da bile göbeği, göğüslerinin yarısı, omuzları, bacak uyluğunun yüzde 80'i açık tipler türedi. Bu teşhir, 'beden görseli satma' değil mi? Beden satmaya giden yol, fa..şelik yolu değil mi?” dedi.

İHH İnsani Yardım Vakfı Konya İl Başkanı ve Numune Hastanesi Başhekim Yardımcısı Hasan Hüseyin Uysal, Twitter'da yaptığı paylaşımda kadınları hedef alan çirkin ifadeler kullandı.

Uysal, "Konya'da bile göbeği, göğüslerinin yarısı, omuzları, bacak uyluğunun yüzde 80'i açık tipler türedi. Bu teşhir, 'beden görseli satma' değil mi? Beden satmaya giden yol, fa..şelik yolu değil mi?” dedi.

'Konya’da bile göğüslerinin yarısı bacak uyluğunun % 80'i açık tipler türedi'

Uysal, paylaşımında kadınlar için, “Toplumun en zayıf yanı da en kuvvetli yanı da kadın. Konya'da bile göbeği, göğüslerinin yarısı, omuzları, bacak uyluğunun % 80'i açık tipler türedi. Bu teşhir, 'beden görseli satma' değil mi? Beden satmaya giden yol, fa..şelik yolu değil mi? Cariyeler örtünmezmiş. Cariye mi bunlar!” ifadelerini kullandı.

fti5w06ucaaxhe2.jpg

'Her Açık f.... değil'

Uysal gelen tepkiler üzerine paylaşımını sildi. Tepkilerin devam etmesi üzerine Uysal özrü kabahatinden büyük bir açıklama yaptı. 'Her Açık f.... değil' diyen Uysal paylaşımını 'çok seviyesiz yorumlar gelmiş' diyerek kaldırdığını belirtti.

Uysal paylaşımında, "Çok seviyesiz yorumlar gelmiş o yüzden yorumları kapattım. Her açık f..... demedim. Teşhirci psikolojiye ve bunun varabileceği sonuca işaret ettim. Biraz sağlıklı düşünülse, daha insanî değerlendirmeler çıkardı ortaya. Yazık, delikanlı erkeklerin ruhsal savrulmalarını düşünen yok" ifadelerini kullandı.

basliksiz-1.jpg