Barzani'den Koç Ailesi'ne Taziye Ziyareti

Barzani'den Koç Ailesi'ne Taziye Ziyareti
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatı nedeniyle Koç Ailesi'nin Divan Otel'de taziyeleri kabulü devam ediyor. Taziyeye gelenleri baba Rahmi Koç ve diğer aile üyeleri karşılıyor.  Irak Bölgesel Kürt Yönetimi...

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatı nedeniyle Koç Ailesi'nin Divan Otel'de taziyeleri kabulü devam ediyor. Taziyeye gelenleri baba Rahmi Koç ve diğer aile üyeleri karşılıyor.  Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani de bugünkü ziyaretçiler arasında yer aldı.

Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, oyuncu Türkan Şoray, Yeditepe Üniversitesi Kurucusu Bedrettin Dalan, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko ve gazeteci Uğur Dündar'ın yanı sıra iş, sanat, siyaset ve spor camiasından birçok isim otele gelerek aileye başsağlığı dileklerinde bulundu.

Taziye için gelenlerin oluşturduğu kuyruk Cumhuriyet Caddesi'ne kadar ulaştı.

TAZİYE BU AKŞAM SON BULUYOR

Bu arada, ölümünün 7. günü olması dolayısıyla Mustafa Koç için saat 18.00'de dua edilecek. Dua edilmesinin ardından da Koç Ailesi'nin taziye kabulleri son bulacak.