Aynı Masayı Paylaştılar, Bahçede Düello Ettiler: 2 Ölü

Aynı Masayı Paylaştılar, Bahçede Düello Ettiler: 2 Ölü
ESKİŞEHİR'de düzenlenen etkinliğe katılıp arkadaşlarıyla birlikte aynı masada fotoğraf çektiren 35 yaşındaki Fatih Çavdar ile 29 yaşındaki Harun Akay, bir süre sonra aralarında çıkan tartışmanın ardından restoran bahçesinde...

ESKİŞEHİR'de düzenlenen etkinliğe katılıp arkadaşlarıyla birlikte aynı masada fotoğraf çektiren 35 yaşındaki Fatih Çavdar ile 29 yaşındaki Harun Akay, bir süre sonra aralarında çıkan tartışmanın ardından restoran bahçesinde kavga etti.

Silahların kullanıldığı kavgada Fatih Çavdar olay yerinde, Harun Akay kaldırıldığı hastanede öldü. Olayda Ahmet Kavak da bacağına isabet eden kurşunla yaralandı.

Olay, dün saat 23.00 sıralarında Ziraat Caddesi Karabayır mevkiindeki içkili bir restorandın bahçesinde meydana geldi. Bir derneğin düzenlediği yemekli etkinliğe katılan Fatih Çavdar ile Harun Akay restoran içerisinde arkadaşlarıyla birlikte aynı masada hatıra fotoğrafı çektirdi. Etkinlik devam ederken Fatih Çavdar ve Harun Akay arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Çavdar ve Akay ile yanlarında bulunan arkadaşları masadan kalkıp restoran bahçesine gitti. Bahçedeki tartışma silahlı kavgaya dönüşünce taraflar birbirlerine tabancalarla ateş etti.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Fatih Çavdar olay yerinde öldü, ağır yaralanan Harun Akay ile bacağına kurşun isabet eden Ahmet Kavak ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Harun Akay doktorların tüm çabasına rağmen sabaha karşı öldü. Ahmet Kavak'ın aynı hastanede tedavisini sürdüğü belirildi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.