Arınç, Terör Olayları İle İlgili Açıklama Yaptı

Arınç, Terör Olayları İle İlgili Açıklama Yaptı
22.Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, Twitter üzerinden yaptığı açıklamanın devamında son günlerdeki terör olaylarına değindi.Arınç, "Ülkemizin asıl gündemi olan, terör olaylarına da değinmek isterim. Hemen hergün yüreklerimizi...

22.Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, Twitter üzerinden yaptığı açıklamanın devamında son günlerdeki terör olaylarına değindi.

Arınç, "Ülkemizin asıl gündemi olan, terör olaylarına da değinmek isterim. Hemen hergün yüreklerimizi kanatan şehit haberleri alıyoruz. Çocuklar babasız kalıyor, annelerin ciğerleri yanıyor. Terörün sonlandırılması için hepimizin, hükümete ve güvenlik güçlerine azami ölçüde destek olması gerekiyor. Bu çerçevede geçmişten alınan derslerle yeni bir kardeşlik sürecinin başlatılması gerektiğine inanıyorum. Hükümetimizin bu konudaki samimiyet ve gayretine destek vermek milletçe hepimizin görevidir. Zira bu kucaklaşmaya herkesin ihtiyacı var. Terörün bitirilmesi ve ülkede huzuru tesisi için görev yaparken şehit olan tüm vatan evlatlarına Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar ve milletimize başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.