Anne ile Oğlunun Korkunç Ölümü

Anne ile Oğlunun Korkunç Ölümü
ANTALYA'da müstakil bir evde çıkan yangında 52 yaşındaki Leman Koyun ile oğlu 16 yaşındaki Hasan Sefa Koyun yanarak hayatını kaybetti.Kepez İlçesi Beşkonaklar Mahallesi 4422'nci Sokak'taki tek katlı müstakil evde oturan Mehmet...

ANTALYA'da müstakil bir evde çıkan yangında 52 yaşındaki Leman Koyun ile oğlu 16 yaşındaki Hasan Sefa Koyun yanarak hayatını kaybetti.

Kepez İlçesi Beşkonaklar Mahallesi 4422'nci Sokak'taki tek katlı müstakil evde oturan Mehmet Ali Koyun sabah namazı kılmak için camiye gittiği sırada yangın çıktı. Eşi Leman Koyun ve oğlu Hasan Sefa Koyun uyuduğu sırada elektrik aksamındaki arızadan çıktığı tahmin edilen yangın bir anda büyüyerek bütün evi sardı. Evden alevlerin yükseldiği gören komşuları, yardım için koştu. Alevlerin arasında pencereden yardım isteyen Leman Koyun'a yardım etmek isteyenler pencereyi ve kapıyı balyozla kırarak açmaya çalıştı ancak çabaları sonuçsuz kaldı. Yangında Hasan Sefa Koyun ile anne Leman Koyun, yanarak can verdi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevre güvenliği alırken itfaiye ekipleri de evin enkazından yükselen alevlere müdahale ederek söndürdü. Sağlık, itfaiye ve polis görevlilerinin incelemesinden sonra Leman ve Sefa Koyun'un cenazeleri Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Yangını haber alarak gelen Mehmet Ali Koyun ise uzun süre olayın şokunu üzerinden atamadı. Mehmet Ali Koyun, ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.