Ankara’daki Bombalı Saldırıda Ölenler Manisa’da Anıldı

Ankara’daki Bombalı Saldırıda Ölenler Manisa’da Anıldı
Manisa'da Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), 10 Ekim 2015 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilen canlı bombalı saldırıda hayatını kaybedenleri alkışlarla andı.Ankara’da 10 Ekim 2015 tarihinde Emek, Barış ve Demokrasi...

Manisa'da Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), 10 Ekim 2015 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilen canlı bombalı saldırıda hayatını kaybedenleri alkışlarla andı.

Ankara’da 10 Ekim 2015 tarihinde Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi öncesinde bombalı saldırı sonucu hayatını kaybedenler Manisa’da anıldı. KESK tarafından akşam saatlerinde Manolya Meydanında düzenlenen anma eylemine yaklaşık 30 kişilik bir grup katılırken polis açıklama öncesinde güvenlik önlemi aldı.

Grup adına açıklamayı yapan KESK Manisa Dönem Sözcüsü Ali Gök, “Emeğin barışın ve demokrasinin düşmanları henüz hesap vermedi. Arkadaşlarımızın katledildiğini her gün hatırlatmaya söz veriyoruz. Biz yaşamın her alanında arkadaşlarımızı yaşatacak, katilleri ve sorumluları hatırlatacağız. Süregelen savaşı alkışlarımızla protesto ediyoruz. Hep birlikte emek ve demokrasi güçleri olarak barışı savunacağımızı bir defa daha buradan haykırıyoruz” dedi.

Yapılan açıklamanın ardından KESK üyeleri olaysız bir şekilde meydandan ayrıldı.