Ankara'da ÖHO'lar kontak kapatıyor: Olağanüstü artan maliyetler nedeniyle...

Ankara'da ÖHO'lar kontak kapatıyor: Olağanüstü artan maliyetler nedeniyle...
Bu gece yarısından itibaren akaryakıta zam geliyor. Son 10 günde 7. kez böylece akaryakıta zam gelmiş oldu. Aralıksız gelen akaryakıt zamları sonrası Ankara Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Yakıt dahi alamaz duruma gelen esnaflarımız yarından itibaren zorunlu olarak 'çalışamayacaklarını' beyan etmişlerdir. Özür diliyor, anlayışınıza sığınıyoruz" denildi.

Bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 0.79 kuruş, motorinin litre fiyatına ise 2,25 lira zam yapıldı. Yapılacak zamla birlikte benzinin litre fiyatı 20 lirayı aştı.

Son gelen zamlarla beraber son 10 gün içerisinde 7. kez akaryakıta zam yapılmış oldu. Peşpeşe gelen zamlardan sonra Ankara Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası sosyal medya platformu Twitter üzerinden bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Olağanüstü artan maliyetler nedeniyle yakıt dahi alamaz duruma gelen esnaflarımız yarından itibaren zorunlu olarak 'çalışamayacaklarını' beyan etmişlerdir" denildi.

Açıklamanın tamamı şöyle:

"Saygıdeğer Ankara Halkı; 41 yıldır sizlere kesintisiz hizmet veren ancak olağanüstü artan maliyetler nedeniyle yakıt dahi alamaz duruma gelen esnaflarımız yarından itibaren zorunlu olarak 'çalışamayacaklarını' beyan etmişlerdir. Özür diliyor, anlayışınıza sığınıyoruz"