AKP'li belediye başkanından kriz itirafı: Fırsata çevireceğiz

AKP'li belediye başkanından kriz itirafı: Fırsata çevireceğiz
TL'nin piyasalardaki sert düşüşü sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek vermek isteyen AKP'li Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, paylaşımında ekonomik krizi kabul etti.

TL'nin döviz karşısındaki sert değer kaybı sonrası derinleşirken ekonomik kriz nedeniyle halktan da iktidara tepkiler yükseldi.

AKP kanadı ise Twitter üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek paylaşımları yaptı. Paylaşım yapan AKP'liler ülkenin bir ekonomik krizde olmadığını ve TL'nin piyasalardaki değer kaybının 'dış güçlerin oyunu' sebebiyle yaşandığı iddiasında bulundu.

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, ise yaptığı paylaşımla ekonomik krizi kabul etti. Koçhan, "Bu kriz fırsata dönecek inşallah" dedi.

Koçhan paylaşımında "Söz veripte yapamadığı tek bir icraatı yok. Fırsata çevireceğiz diyorsa, bu kriz fırsata dönecek inşallah" ifadelerini kullanırken paylaşımına "#Vazgeçmeyeceğiz" ve "#DevletiminYanindayim" tag'lerini de ekledi.

Ayrıca Koçhan, ekonomik krizi kabul ettiği paylaşımına Erdoğan'ın fotoğrafını da ekledi.

Gündoğdu paylaştı

Koçhan'ın paylaşımını Twitter üzerinden alıntılayarak paylaşan halktv.com.tr yazarı Ozan Gündoğdu "Kasım 2021 Krizi’ni ekonomi tarihi onyıllar boyunca yazacak. Bugünkü açıklamalar tarihe mâl olacak. 'İktidar böyle bir kriz yokmuş gibi davrandı' yazacak tarih" dedi.