Adliye’de Skandal! Mahkeme Önünde 2 Kişiyi Bıçakladılar

Adliye’de Skandal! Mahkeme Önünde 2 Kişiyi Bıçakladılar
Ankara Adliyesi'nde, içeriye nasıl sokulduğu anlaşılamayan 2 bıçakla saldırı skandalı yaşandı.Nişanlıyken ayrılan bir çiftin davasında karşı karşıya gelen ve davalık olan iki aile, duruşma sırasında yeniden tartışarak...

Ankara Adliyesi'nde, içeriye nasıl sokulduğu anlaşılamayan 2 bıçakla saldırı skandalı yaşandı.

Nişanlıyken ayrılan bir çiftin davasında karşı karşıya gelen ve davalık olan iki aile, duruşma sırasında yeniden tartışarak birbirlerine bıçak çekti. Mustafa S. isimli kişi, mahkeme salonu önünde çıkan tartışma sırasında eski nişanlısının babası Hayrettin A. ile yeni sevgilisi Ali R.B’yi bıçakladı. Ağır yaralanan iki kişi hastaneye kaldırıldı. Yoğun güvenlik önlemlerine karşın her iki tarafın da içeriye nasıl bıçak soktuğu ise soru işaretine neden oldu.

KAVGA DURUŞMADA BAŞLADI

Edinilen bilgiye göre Ankara Adliyesinde yaşanan skandal olay şöyle gelişti:

Mustafa S. ile nişanlısı, aralarındaki geçimsizlik nedeniyle ayrıldı. İki aile arasında bu nedenle tartışmalar yaşandı ve davalar açıldı. Ailelerin hakaret davasının Ankara 13. Asliye Ceza mahkemesindeki duruşması sırasında da taraflar arasında sözlü tartışma başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşerek mahkeme salonu önüne taşındı.

Kavgada taraflar birbirine bıçak çekti. Mustafa S, eski nişanlısının babası Hayrettin A. ile kızın yeni sevgilisi Ali R.B’yi bıçakladı. Mustafa S’nin anne ve babası da tarafların elindeki bıçakları zorla ellerinden alarak polise teslim etti. Yaralılar hastaneye kaldırılırken Mustafa S. gözaltına alındı. Savcılık, husumetli iki ailenin fertlerinin adliye içerisine bıçakları nasıl soktuklarını da araştırıyor.

Sözcü