Aç Kalan Tilki Mahalleye İndi

Aç Kalan Tilki Mahalleye İndi
ANTALYA'nın Akseki İlçesi'nde yüksek kesimlerdeki kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken tilki, gündüz vakti mahalleye indi.Akseki kent merkezine 40 kilometre uzaklıkta, Gidengelmez Dağları'nın eteğinde kurulu...

ANTALYA'nın Akseki İlçesi'nde yüksek kesimlerdeki kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken tilki, gündüz vakti mahalleye indi.

Akseki kent merkezine 40 kilometre uzaklıkta, Gidengelmez Dağları'nın eteğinde kurulu Değirmenlik Mahallesi'nde kar kalınlığı yer yer 20 santim, yüksek kesimlerde ise yaklaşık 1 metreyi buldu. Kar yağışı özellikle bölgedeki yaban hayvanlarının yaşamını zorlaştırdı. Kar nedeniyle doğada yiyecek bulamayan tilkiler ise yerleşim yerlerine inmeye başladı.

Bunlardan biri de bu sabah Değirmenlik Mahallesi'nde vatandaşlar tarafından görüntülendi. Evlerin yakınlarında dolaştıktan sonra mahalle bakkalı Mevlüt İmamoğlu'nun işyerinin önüne kadar gelen tilki ilgi çekti. Burada İmamoğlu'nun ekmekle beslediği tilki bir süre gezindikten sonra hızla gözden kayboldu.