30 Kişi ‘Taciz’ Nedeniyle Bar bastı 2’si Kadın 8 Suriyeli Yaralandı

30 Kişi ‘Taciz’ Nedeniyle Bar bastı 2’si Kadın 8 Suriyeli Yaralandı
Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde 30 kişilik grup önce İnönü Caddesi üzerindeki bir barı kurşunladı sonra içeridekilere saldırdı. Olayda, 2'si kadın 8 kişi yaralandıGaziantep’in Şahinbey İlçesi’nde 30 kişilik grup, bir...

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde 30 kişilik grup önce İnönü Caddesi üzerindeki bir barı kurşunladı sonra içeridekilere saldırdı. Olayda, 2'si kadın 8 kişi yaralandı

Gaziantep’in Şahinbey İlçesi’nde 30 kişilik grup, bir barı kurşun yağmuruna tuttu. Önceki akşam İnönü Caddesi üzerindeki bara araçlarıyla gelen yaklaşık 30 kişilik silahlı grup, barı kurşunladıktan sonra içeride bulunanlara da saldırdı.

Olayda 2’si kadın 8 Suriyeli bıçak ve sopa darbeleriyle yaralandı. Yaralılar, müşteriler ve çevredekilerin yardımıyla Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralanan 8 kişinin hayati tehlikesi bulunmazken, polis olay sonrası araçlarına binerek hızla uzakla- şan zanlıların kimliğini tespit etmeye çalı- şıyor. Olayın iki gün önce aynı barda bir Türk kadının Suriyeliler tarafından taciz edilmesinden kaynaklandığı öne sürüldü.