2 Ayrı Cinayetin Şüphelileri Aynı Evde Yakalandı

2 Ayrı Cinayetin Şüphelileri Aynı Evde Yakalandı
ADANA’da yol ortasında, kızkardeşi Yıldız Tongul ile sevgilisi Murat Uygun’u öldüren 32 yaşındaki Sabri Uzun’u saklandığı evde yakalamak için baskın yapan polis, aynı evde Uzun ile birlikte Mersin’in Tarsus İlçesi’nde...

ADANA’da yol ortasında, kızkardeşi Yıldız Tongul ile sevgilisi Murat Uygun’u öldüren 32 yaşındaki Sabri Uzun’u saklandığı evde yakalamak için baskın yapan polis, aynı evde Uzun ile birlikte Mersin’in Tarsus İlçesi’nde öldürülen karateci İrfan Fidanoğlu’nun cinayet şüphelileri 20 yaşındaki Remzi Elmastaş ile 16 yaşındaki kardeşi U.A.’yı da yakaladı.

erkez Seyhan İlçesi Kocavezir Mahallesi Güney Kuşak Bulvarı’nda 3 Şubat’ta kızkardeşi 30 yaşındaki Yıldız Tongul ile sevgilisi 34 yaşındaki Murat Uygun’u öldüren Sabri Uzun’un Sümer Mahallesi 69070 Sokak’ta bir evde gizlendiği bilgisi üzerine polis harekete geçti. Hazırlığını tamamlayan polis, çok sayıda suç kaydı olan Uzun’un bulunduğu eve gece saat 01.00’da baskın yaptı. Evde Sabri Uzun ile birlikte, geçen 1 Aralık’ta Mersin’in Tarsus İlçesi’nde öldürülen karateci İrfan Fidanoğlu’nun cinayet şüphelileri Remzi Elmastaş ile kardeşi U.A. da yakalandı.

’NAMUSUMU TEMİZLEMEK İÇİN YAPTIM’

İki ayrı cinayetin şüphelisi 3 kişi sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Adana Devlet Hastanesi’ndeki Adli Tıp Birimi’ne getirildi. Sabri Uzun gazetecilerin sorusu üzerine "Namusumu temizlemek için yaptım" dedi. Sabri Uzun, sorgulanmak için Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, arkadaşı olduğu öğrenilen Remzi Elmastaş ile kardeşi U.A. ise Tarsus Emniyet Müdürlüğü’nden gelen polislere teslim edildi.