18. yıl kutlama videosu AKP’yi karıştırdı! 

AKP sosyal medya hesabından partinin 18. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla dün bir video yayınladı. Videoda Erdoğan’ın ardından en fazla görünen ismin Bakan damat Albayrak olması partiyi karıştırdı.

AKP’nin 18’inci kuruluş yıl dönümüne ilişkin hazırlanan bir videoda Erdoğan’ın ardından en fazla görünen ismin Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın olması partiyi karıştırdı.

AKP’nin resmi hesabı tarafından paylaşılan video Berat Albayrak tarafından da paylaşılmıştı. Bu videonun ardından AKP’liler resmi hesaptan yapılan paylaşımda Berat Albayrak’ın öne çıkarılmasını eleştirdi.

18-berat.PNGDAVUTOĞLU’CU SİTE VİDEONUN ŞİFRESİNİ YAZDI

Davutoğlu’na yakın Medya Notu sitesinden Serhat Ramay’ın “AK Parti’nin 18. yıl videosunun şifreleri! Yeni lider Albayrak mı?” başlıklı yazıda şu ifadeler yer aldı:

“Tıpkı görselde olduğu gibi videoda da ne Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ne de Bülent Arınç var. Buna karşın Berat Albayrak videoda tam 7 kez görünüyor. Bunlardan ikisinde de bir lider gibi tek başına! Cemil Çiçek, Faruk Çelik, Mehmet Şimşek, Numan Kurtulmuş Süleyman Soylu, Efkan Ala… Bu isimlerden hiçbiri AK Parti’nin 18 yaş videosunda yok.”

AKP'DEN VİDEO AÇIKLAMASI

Gelen tepkiler üzerine AKP Sosyal Medya Koordinatörü Ömer Arvas açıklama yapmak zorunda kaldı.

Arvas sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Dün partimizin kuruluş yıldönümü vesilesiyle birçok içerik paylaşımı yapılmıştır. Bu içerikler arasında partimizin kurumsal çalışması olarak bu video yayınlandı.

Dünden bugüne partimizin kurumsal hesabından birçok siyasi aktörümüzün etkinlikleri yayınlanmış ve hatta doğrudan o siyasi aktörümüzün hesabından paylaşımı retweet edilmiştir.

‘SEHVEN OLMUŞ’

18. Yıl için üretilen içeriklerden birisi de Sn.Berat Albayrak’ın kendi sosyal medya hesabından paylaştığı ve Tanıtım ve Medya Başkanlığımızın da retweet etmek yerine Sn.Berat Albayrak beyin ismini çıkararak paylaştığı videodur.

Sosyal medyada bir Twitter paylaşımından şifreler çıkaran komplocu akıllar,bunun rutin bir paylaşım olduğunu bilmelerine rağmen amaçları ortadır.AK Parti’nin her bir mensubu kıymetli ve değerlidir.Trenden inenlerin treni taşlaması istikametimize zarar vermez sadece gülünç olurlar”