“100 yıldır aynı gemideyiz” sosyal medyayı salladı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Mustafa Kemal Atatürk’ün milli mücadeleyi başlatmak için Samsun’a çıkışının 100. yılı için hazırladığı film ve “100 yıldır aynı gemideyiz” sloganı sosyal medyada büyük ilgi gördü. İşte “100 Yıldır Aynı Gemideyiz” filmi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Mustafa Kemal Atatürk’ün milli mücadeleyi başlatmak için Samsun’a çıkışının 100. yılı için hazırladığı film ve “100 yıldır aynı gemideyiz” sloganı sosyal medyada büyük ilgi gördü. Sayısız kez paylaşılan film sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ulu Önder Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. Yılında hazırladığı film büyük ilgi çekti. 
Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basışının 100. yılı için hazırlanan film sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi. CHP’nin başarısında büyük pay sahibi olan resmi ajansı Çok Net Medya tarafından yapılan ve kullanıcıların sayısız kez paylaştığı video için kullanıcılar “son yılların en iyilerinden biri, insanı derinden sarsan bir slogan” yorumunu yaptı. 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel seçimlerde de kullandığı ve toplumu birleştirici mesajına atıfta bulunan “100 Yıldır Aynı Gemideyiz” sloganı ise twitter’da TT listesinde uzun süre kaldı.