Voleybol yorumlayınca piyasalar karıştı

Voleybol yorumlayınca piyasalar karıştı
Ekonomist Mahfi Eğilmez’in bu sabah Kanada-Türkiye kadın voleybol milli takımları arasında oynanan maçla ilgili yaptığı yorumlar ekonomiye yorulunca ortalık karıştı. “Öyle hatalar yapıyoruz ki, inanılır gibi değil” ve “Dağıldık resmen” yorumlarına yüzlerce yorum alan Eğilmez, “Toplum yay gibi gerilmiş. Çok sıkıntılı. Bu arada ekonomiyle ilgili hatalarımız voleyboldakileri fazlasıyla aratır” dedi.

Eski Hazine Müsteşarı ve ekonomist Dr. Mahfi Eğilmez’in bu sabah saatlerinde Kanada ve Türkiye kadın voleybol milli takımları arasında oynanan maçla ilgili olarak Twitter hesabından paylaştığı “Öyle hatalar yapıyoruz ki, inanılır gibi değil” ve “Dağıldık resmen” yorumlarının ekonomiyle ilişkilendirilmesi ortalığı karıştırdı. Ekonomi yönetiminin yine hangi yanlış kararı aldığını öğrenmek isteyen vatandaşlar, tweet’lerin altına yaptığı yorumlarla ne kadar panik olduklarını gösterdiler.

'Ekonomiyle ilgili hatalarımız voleyboldakileri aratır'

Bunun üzerine Eğilmez, yaptığı yorumların yanlış anlaşılması üzerine “Sabah erken saatlerde oynanan voleybol maçıyla ilgili peş peşe birkaç tweet attım, sonuncusu yapılan hatalarla ilgiliydi. Öncekileri okumayanlar bunu görünce ekonomide bir şey oldu sanmış. Toplum yay gibi gerilmiş. Çok sıkıntılı bir durum bu” paylaşımını yaptı. Eğilmez, ardından attığı tweet’te de “Bu arada tabii ekonomiyle ilgili hatalarımız voleyboldakileri fazlasıyla aratır, o da ayrı bir konu” yorumunda bulundu.