Rolexli Yenişehirlioğlu, Manisa'daki Makam Odasına Hayran Kalmış: Çok Sevdim Ya, Dolmabahçe Gibi

AKP İzmir milletvekili Şebnem Bursalı'nın ıstakoz paylaşımının ardından lüks saatleriyle gündeme gelen AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun, şimdi de Manisa'daki lüks makam odasındaki görüntüleri gündem oldu.

Milyonluk saatleriyle konuşulan AKP Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu'nun, eski AKP'li Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi'nin lüks makam odasına girdiği anların görüntüleri ortaya çıktı. Yenişehirlioğlu: "Çok sevdim ya. Dolmabahçe Sarayı gibi."

bahadir-yenisehirlioglu3.jpg

Manisa'nın Yunusemre İlçesi'nin eski AKP'li belediye başkanı Mehmet Çerçi'nin şatafatlı lüks makam odası ile ilgili tartışma sürerken, milyonluk saatiyle gündeme gelen AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun burayı ziyaretine dair görüntü de gündem oldu.

Görüntüde, Mehmet Çerçi'nin lüks makam odasına giren Yenişehirlioğlu, "Çok sevdim ya, bayıldım" diyor. Çerçi ise, odadaki eşyaların eski olduğunu, bit pazarından aldıklarını anlatıyor. Hayran bir şekilde etrafa bakmayı sürdüren Yenişehirlioğlu, "Dolmabahçe Sarayı gibi" ifadesini kullanıyor. Makam koltuğuna yönelen Yenişehirlioğlu, "Hiç kimsenin makamına oturmadım hayatım boyunca ama bu kadar güzel makama otururum arkadaş" diyerek koltuğa oturuyor.

bahadir-yenisehirlioglu2.jpg

Görüntülerin ne zaman çekildiği henüz bilinmezken, Yenşehirlioğlu son olarak 21 Şubat 2024 tarihinde Manisa'yı ziyaret etmişti. Yenişehirlioğlu, Yunusemre Belediye Başkanı Ahmet Çerçi ile birlikte Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği'ni ziyaret etmişti.

bahadir-yenisehirlioglu5.jpg

Yenişehirlioğlu 562 bin TL'lik Rolex saatin ardından yaklaşık 2 milyon lira değerindeki Audemars Piguet Royal Oak saatiyle de görüntülenmişti.