Müşterilerine Küfür Yağdıran Otelden Açıklama var: Hesabımız Çalındı

Müşterilerine Küfür Yağdıran Otelden Açıklama var: Hesabımız Çalındı
Ankara'da bir otel, sosyal medyada müşterilere verdiği küfürlü ve müstehcen yanıtlarla infiale yol açtı. Otel bir açıklama yaparak sosyal medya hesaplarının çalındığını iddia etti.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir otelin Google'da müşterilerin yorumlarına verdiği cevaplar sosyal medyada gündem oldu. Yorumlardan birisinde bir vatandaş yan odadan gelen sesleri şikayet ediyor. Otel ise skandal bir yanıt vererek "Aynı sesler sizin odadan gelmedi mi?" yanıtını veriyor.

otel.jpg

Kaldığı otelden memnun kalmadığını belirten genç bir kadın müşteriye ise "Sen kimin maşasısın, alet olma bunlara. Otel odasında odadan odaya geçersin, soyunmaktan giyinmeye vakit bulamazsın" karşılığı veren otel sahibinin, "Buraya bakan admine sonsuz sevgilerimi iletiyorum, aynen müşterilerine böyle davranmaya devam etsin" diyen bir başka müşteriye ise küfrederek "Sen de mi babanı arıyorsun? Sizi o...pu çocukları sizi" dediği görülüyor.

1.jpg

"HESABIMIZ ÇALINDI"

Skandal yorumlara sahip otelden olayla ilgili açıklama geldi. Açıklamada, otelin sosyal medya hesaplarının çalındığı ve yorumların kendileri tarafından yapılmadığı ifade edildi.

2.jpg

Etiketler :