Metruk Binaya Girdi, Duvarlar Üzerine Yıkıldı! Komşuları İmdadına Yetişti

Metruk Binaya Girdi, Duvarlar Üzerine Yıkıldı! Komşuları İmdadına Yetişti
Erzurum'da, yakacak malzeme almak için metruk binaya giren Ali Demir (76) adlı bir kişinin vücudunun yarısı, yıkılan duvarın altında kaldı. Komşularının çığlıklarını duyup olay yerine gelmesiyle Demir kurtarıldı.

Olay, Yakutiye ilçesi Kazım Karabekir Paşa Mahallesi 2'nci Tamirhane Sokak'ta meydana geldi. Kentsel dönüşüm kapsamında olan ve boşaltılan metruk eve giren Ali Demir, yakacak malzeme toplamak istedi.

metruk-binada-uzerine-duvar-yikildi-kom-46799-2.jpg

VÜCUDUNUN YARISI ENKAZ ALTINDA KALDI

Taşların arasındaki bir tahtayı çıkarmaya çalışırken binanın duvarı yıkıldı ve Demir'in vücudunun yarısı enkaz altında kaldı. Çığlıklarını duyan komşuları hemen yardıma koştu ve Demir'i enkaz altından çıkardılar.

metruk-binada-uzerine-duvar-yikildi-kom-46799-3.jpg

Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansa alınan Demir, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

metruk-binada-uzerine-duvar-yikildi-kom-46799.jpg

Eşinin yakacak toplamak için metruk binaya girdiğini söyleyen Mahi Demir (69), "Eşim bana taşların altında tahta gördüğünü, onu çıkarmaya çalışacağını söyleyerek gitti. Biraz sonra üstüne taşların düştüğü haberi geldi" dedi.

metruk-binada-uzerine-duvar-yikildi-kom-46799-6.jpg

Kaynak:DHA

Etiketler :