Youtube’un en çok izlenen videosu Despacito Hackerlar tarafından silindi

Youtube’un en çok izlenen videosu Despacito Hackerlar tarafından silindi
Youtube'un En Çok izlenen Videosu Despacito Hackerlar Tarafından Silindi.

Youtube’un en çok izlenen videosu Despacito Hackerlar tarafından silindi

Teknotalk'ın haberine göre, YouTube belkide tüm zamanların en büyük hacker saldırısına uğradı. Önemli şarkıcıların videoları silindi. Özellikle Luis Fonsi’nin “Despacito” ile ilgili rekor kıran videosu, görünür bir bilgisayar korsanlığında YouTube’dan silinmiş görünüyor. Yüksek profilli müzik videolarının sayısı arttığından daha yeni YouTube’un bugün bilgisayar korsanlarına kurban gittiği anlaşılıyor.

Videonun babası Jerry Yankee’nin tarihte ilk kez 5 Milyar görüntülenmeye ulaşan ilk YouTube videosu olma özelliğini kazanan Despacito rekoru kırdığı ilan edildikten tam beş gün sonra ortadan kayboldu.

Despacito Hackerlar Tarafından Silindi

Videoda hala videoda silahları hedefleyen birkaç maskeli figür var. Bu, “Despacito” videosundan bir sahne değil. Videoyu oynatmaya çalıştıklarında, videonun kullanılamayacağını söylüyor.

Shakira, Selena Gomez, Taylor Swift ve Drake gibi bir düzineden fazla sanatçı da etkilendi. Orijinal klipler Vevo tarafından gönderildi.

YouTube platformunda bir kez daha prosox ve kuroi’sh fırtınası esiyor. Bir kez daha saldırıya geçen hack grupları Youtube’un en ünlü videoları ve hesaplarını mesken tuttular. Adele, Shakira, Noughty Boy ve daha nice şarkıcının YouTube üzerinde en çok izlenen videoları hacklenirken, olay şimdiden çok konuşulmaya başlandı. Üstelik sadece isim değişikliği değil, YouTube’un en çok izlenen videosu Despacito da platformdan silindi.

Tüm zamanların en çok izlenen videosu olan Despacito, 5 milyarlık izlenme ile de rekor kırdı. YouTube’un ayarlarını bozan Gangnam Style’ı çok kısa bir sürede tahtından eden Luis Fonsi ve Daddy Yankee tarafından söylenen şarkının klibi şimdi de kolay kolay kırılamayacak bir rekora imza attı. 5 milyar izlendi.