Yılmaz Özdil'in Zarrab yorumu salonu gülmekten kırıp geçirdi

Yılmaz Özdil'in Zarrab yorumu salonu gülmekten kırıp geçirdi
Usta gazeteci Uğur Dündar ile Halk Arenası'nın konuğu olan Türkiye'nin en çok okunan köşe yazarı Yılmaz Özdil, Reza Zarrab ile ilgili yorumda bulundu, Özdil'in bu yorumları salonu gülmekten kırıp geçirdi.

Yılmaz Özdil'in Zarrab yorumu salonu gülmekten kırıp geçirdi

Türkiye'nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar’ın hazırlayıp sunduğu ‘Halk Arenası’ bu hafta İzmir Karşıyaka'da sevenleriyle buluştu. Ülkemizin en çok okunan Sözcü Gazetesi yazarı katıksız Atatürkçü cesur kalem Yılmaz Özdil Zarrab yorumunda bulundu.

Özdil, "29 yaşında bir adam televizyona çıkmış diyor ki 90 milyar dolar iş yaptım. 29 yaşında bir adam Türkiye'ye dün gelmiş nerdeyse ofisi olmayan adam boğazda 90 milyon dolara yalı alıyorsa senin istihbarat teşkilatına gerek yokki.

Şimdi Rıza Sarraf orada bülbül gibi ötüyor. Bunu tabi bir monolog olarak dinlersek tadı olmuyor. Ben soydum ettim ordan verdim felan yani adamı bence bunun için tanık yaptılar çünkü Amerikan cezaevi sistemini bozmuş... Gardiyana 45 bin dolar toke etmiş telefon getirtmiş yandakilerin kontörünü almış, FBI demiş biz bunu en iyisi çıkartalım. Amerika da bütün rüşvet alan senatörler felan şimdi davayı izliyor diyor ki; Abi biz bedavaya çalışmısız diyor. "

Etiketler :