Yılmaz Özdil, rüşveti verene Halk Arenasında ön sıralardan koltuk ayarlayacak!

Yılmaz Özdil, rüşveti verene Halk Arenasında ön sıralardan koltuk ayarlayacak!
Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, duayen gazeteci Uğur Dündar'ın sunduğu ve Cuma günü Halk TV'de yayınlanacak Halk Arenası için çok önemli bir duyuru yaptı. Özdil, İzmir Karşıyaka'da düzenlenecek programa katılmak isteyenlere,...

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, duayen gazeteci Uğur Dündar'ın sunduğu ve Cuma günü Halk TV'de yayınlanacak Halk Arenası için çok önemli bir duyuru yaptı. Özdil, İzmir Karşıyaka'da düzenlenecek programa katılmak isteyenlere, rüşveti vermeleri halinde koltuk ayarlayacağını açıkladı!

TWİTTER'DAN DUYURDU

Türkiye'nin en çok okunan köşe yazarlarından Yılmaz Özdil, yine kendi üslubuyla gündeme göndermede bulundu. Ünlü köşe yazarı, twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Cuma akşamı izmir Karşıyaka'da değerli ağabeyim Uğur Dündar'ın Halk Arenası konuğu olacağım, makul seviyede rüşvet verenlere koltuk ayarlarız :)" ifadelerini yazarak, Uğur Dündar ile birlikte yer aldığı fotoğrafı ekledi.

Türkiye'nin en güvendiği isimlerden duayen gazeteci Uğur Dündar'la Halk Arenası bu hafta Cuma günü saat 21.00'de Halk TV'de canlı yayınlanacak.

İzmir Karşıyaka'da Suat TaşerSahnesinden canlı yayınlanacak program Uğur Dündar'ın bu haftaki konuğu, Türkiye'nin en çok okunan köşe yazarlarından biri olmasının yanı sıra, kitapları da satış rekoru kıran, İzmirli gazeteci Yılmaz Özdil.

Duayen gazeteci Uğur Dündar ile Türkiye'nin en çok okunan yazarlarından Yılmaz Özdil Cuma günü reytingleri yine alt üst edecek.

yılmaz özdil, uğur dündar, koltuk, halk arenası

Etiketler :