Yılmaz Özdil erken seçimin neden 24 Haziran'da yapıldığını açıkladı

Yılmaz Özdil erken seçimin neden 24 Haziran'da yapıldığını açıkladı
Türkiye'nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar ile 'Halk Arenası' gündemi değerlendirmeye devam ediyor... Programın bu haftaki konuğu cesur kalem Yılmaz Özdil... Özdil, neden erken seçim sorusuna çarpıcı açıklamalarıyla yanıt verdi.

Cesur kalem Yılmaz Özdil, neden erken seçim sorusuna Halk Arenası’nda yanıt verdi…

Özdil; “Nereden buldular bu 24 Haziran’ı diye araştırdım. Araştırırken gördüm ki Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı’nın doğum günü 24 Haziran. Adam tabi bu mühürsüz oyları kabul edince adama jest yapmak lazım. Demişler ki bari bunun doğum gününde yapalım. Unutulmaz bir doğum günü hediyesi vereceğiz kendisine.

YSK Başkanı için aslında şöyle bir ilginç tarafta var. Eğer seçim 2019’da yani bir buçuk sene sonra normal zamanında olsaydı; yılbaşı itibariyle YSK Başkanı’nın görev süresi doluyordu. AKP de bu YSK Başkanı gibi bir adam bulamaz. Dediler ki bu gitmeden biz bu işi bitirelim bakalım” diye konuştu.

Bunların işin latife tarafı olduğunu açıklayan Özdil, seçimde kim kazanırsa kazansın 25 Haziran’dan itibaren Türkiye’de yaşayan herkesin devalüasyona hazır olması gerektiği uyarısında bulundu.

TÜM VİDEOLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ