Yılmaz Özdil: Artık AKP dönemi bitmiştir

Yılmaz Özdil: Artık AKP dönemi bitmiştir
Türkiye'nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar'la 'Halk Arenası' bu hafta da gündemi belirlemeye devam ediyor

Türkiye'nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar'la 'Halk Arenası' bu hafta da gündemi belirlemeye devam ediyor. Programın konuğu katıksız Atatürkçü Yılmaz Özdil, CHP'nin İYİ parti'ye gönderiği 15 milletvekilini ve AKP'nin seçimdeki durumunu değerlendirdi. CHP'nin demokrasiye katkı sağladığını ifade eden Özdil, AKP döneminin de artık sona erdiğini söyledi.

Almanya-Hagen’de bu hafta sevenleriyle buluşan Halk Arenası yine çok konuşulacak. Usta gazeteci Uğur Dündar’ın sunduğu programa konuk olan Türkiye’nin en çok okunan köşe yazarı gazeteci Yılmaz Özdil, CHP’nin 15 milletvekilini İYİ Parti’ye vermesiyle demokrasiye büyük bir katkı sağladığını belirtti.

“AKP DÖNEMİ BİTMİŞTİR”

Haziran ayında yapılacak olan seçimlerde AKP’nin durumuna da değinen Özdil, “Bu seçimin birinci kaybedeni AKP’dir. Neden? çünkü bugün biz AKP’ye baktığımızda ne kadar sinirli olduklarını, bir seçim sloganı bile üretemediklerini, bir seçim vaadi bile yaratamadıklarını görüyoruz. AKP apar topar seçime giderek bir şeyleri koparmaya çalışan bir parti; çünkü artık hepimiz biliyoruz ki AKP dönemi bitmiştir” ifadelerini kullandı.