Yıldız Tilbe konserinde dehşet anları

Yıldız Tilbe konserinde dehşet anları
Yıldız Tilbe konserinde, güvenlik görevlileri ile alkollü olduğu öne sürülen bir grup genç arasında kavga çıktı. Kavga sırasında belediye görevlileri, gruptan bazılarını çatıdan konser alanına atarken, o anlar an be an görüntülendi.

Ankara'da Etimesgut Belediyesi tarafından organize edilen Türk Dünyası Festivali kapsamında düzenlenen Yıldız Tilbe konserinde, güvenlik görevlileri ile alkollü olduğu öne sürülen bir grup genç arasında kavga çıktı.

Etimesgut Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Türk Dünyası Festivali'nin 4'üncü günündeki Yıldız Tilbe konser verdi. Konserde bir grup genç, konseri izlemek için binanın çatısına çıktı. Belediyenin güvenlik görevlileri, konseri buradan izleyemeyeceklerini belirtip, alkollü olduğu öne sürülen gruptan aşağıya inmelerini istedi. Gençler, güvenlik görevlilerine direnip iddiaya göre "taşkınlık" yapınca tartışma çıktı. Destek olarak zabıta memurları da gelince olaylar daha da büyüdü. Belediye zabıtaları ve güvenlik görevlileri, kavga ettikleri gruba coplarla müdahale etti. Bu sırada belediye görevlileri, gruptan bazılarını çatıdan konser alanına atarken, o anlar anbean görüntülendi.

İşte o anlar:

Etiketler :