Geceye bomba gibi düşen fotoğrafa Ayhan Oğan'dan cevap geldi!

Geceye bomba gibi düşen fotoğrafa Ayhan Oğan'dan cevap geldi!
Katıldığı bir televizyon programında "Biz yeni bir devlet kuruyoruz, bu devletin de kurucu başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır" diyerek Anayasal suç işleyen AKP MKYK üyesi Ayhan Oğan'a ait olduğu öne sürülen fotoğraf gündeme...

Katıldığı bir televizyon programında "Biz yeni bir devlet kuruyoruz, bu devletin de kurucu başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır" diyerek Anayasal suç işleyen AKP MKYK üyesi Ayhan Oğan'a ait olduğu öne sürülen fotoğraf gündeme bomba gibi düştü.

Fotoğrafta FETÖ elebaşı Fethullah Gülen ile samimi bir şekilde görülen kişi Ayhan Oğan'a benzetildi. Haber merkezimize ulaşan bu fotoğrafla ilgili "Ayhan Oğan, bu fotoğraftaki kişi sen misin?" diye sormuştuk.

Sosyal Medya'da paylaşılan bu fotoğraftaki kişinin Ayhan Oğan olduğu ileri sürülürken, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen de bu fotoğrafı twitter hesabından şu şekilde paylaştı:

Ayhan Oğan kendisine benzetilen fotoğrafa cevap verdi:

Sosyal medyada hızla yayılan fotoğrafla ilgili, soruya gündeme getirmemizden sonra AKP MKYK üyesi Ayhan Oğan'dan cevap geldi.

Oğan, twitter hesabından şu paylaşımda bulunarak, kendisine benzetilen şahsın üzerinde "Deniz Kurmay Binbaşı Emir Altıntaş" olduğu yazan bir fotoğrafın bulunduğu haberi paylaştı.

Etiketler :