Yavaş'tan Özhaseki'ye hodri meydan: Varsa yayınlasınlar

Yavaş'tan Özhaseki'ye hodri meydan: Varsa yayınlasınlar
CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Erdoğan'ın "tecrübeden uzak" sözlerine yanıt verdi.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, tanzim satış uygulamasının kalıcı çözüm olmadığını belirtirken iktidarın Millet Bahçesi projesinin ise “güzel bir fikir” olarak nitelendirdi. Yavaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini “tecrübeden uzak” diye eleştirmesine ise “Sadece tecrübe söz konusu olsaydı o zaman Melih Gökçek’i görevden almamaları gerekirdi” dedi. Milliyet'e konuşan Yavaş'ın sözlerinden başlıklar şöyle:

"ÖNDE ÇIKTIKLARI ANKET VARSA YAYINLASINLAR"

"Rakibiniz Mehmet Özhaseki, “Bizim iki partinin oyu bile yüzde 50’yi aşmamıza yetiyor” açıklaması yaptı, nasıl değerlendirirsiniz?" sorusuna Yavaş, "O zaman seçime gerek yok zaten. Önde çıktıkları anketler varsa yayımlasınlar." yanıtını verdi.

"EN BÜYÜK SORUN ULAŞIM" 

Yavaş, "Daha önce iki defa aday oldum. Şu an halkta, o iki adaylığımın daha da üzerinde ilgi, beklenti ve değişim arzusu var. Bunu açık açık görüyorum. İki seçimde de bütün partilerden oy almıştım ama bu seçimdeki gibi bir havayı gerçekten görmemiştim. Ben sadece bir kamuoyu araştırması yaptırdım. Orada 4.4 puan önde çıktık." diye konuştu.

Etiketler :