Yandaş Cem Küçük: Kenan Tekdağ 10 yılımı kurtaracak para teklif etti, gitmedim

Yandaş Cem Küçük: Kenan Tekdağ 10 yılımı kurtaracak para teklif etti, gitmedim
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "kimse benim adıma racon kesemez" diyerek fırçaladığı AKP propagandisti Cem Küçük: Bizim derdimiz para değil. Biz dava adamıyız. Kenan Tekdağ 10 yılımı kurtaracak para teklif etti, gitmedim."

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "kimse benim adıma racon kesemez" diyerek fırçaladığı AKP propagandisti Cem Küçük: Bizim derdimiz para değil. Biz dava adamıyız. Kenan Tekdağ 10 yılımı kurtaracak para teklif etti, gitmedim.

Yandaş Türkiye'de yazan AKP propagandisti Cem Küçük Erdoğan'ın "benim adıma kimse racon kesemez" ayarının ardından hedef tahtasına oturtulmuş, Hürriyet yazarlarının alay konusu olmuştu. Medyaradar'ın haberine göre, Küçük, kendisinin sunduğu tv programı Medya Kritik'te çok konuşulacak bir iddiayı gündeme taşıdı.

"Kenan Tekdağ bana 10 yılımı kurtaracak bir para teklif etti!"

AKP propagandisti Cem Küçük, Habertürk Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kenan Tekdağ'ın kendisine "10 yılını kurtaracak büyüklükte bir para teklif ettiğini" iddia etti. Söz konusu teklifi elinin tersiyle ittiğini ileri sürdü..

"Biz dava adamıyız..."

"Ahmet Hakan, Aydın Doğan'ın paralı askeridir. Bizim derdimiz para değil. Bizim derdimiz para olsaydı bu teklifi kabul ederdik. Biz dava adamıyız, dava için canımızı veririz."

"Kimse benim adıma racon kesemez"

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "medya ve sosyal medyada kimi partililerin kendi adını kullanarak herkese ayar vermeye çalıştığını" belirterek "Kimsenin racon kesmesine de, ayar vermesine de ihtiyacım yoktur. Eğer racon kesilecekse bu raconu bizzat kendim keserim" demişti. Erdoğan'ın açıklaması, aralarında Cem Küçük ve Fuat Uğur'un da bulunduğu bazı köşe yazarlarına "mesaj" olarak yorumlanmıştı.

Etiketler :