WhatsApp'tan Halk TV'ye özel açıklama! Neden erişim yok?

WhatsApp'tan Halk TV'ye özel açıklama! Neden erişim yok?
WhatsApp İletişim Bürosu, Halk TV'ye yaptığı açıklamada çözüm önerilerini sundu.

ÖZEL HABER: CAN COŞKUN

WhatsApp uygulamasına saat 11:00'den bu yana erişim sağlanamaması sosyal medyada gündem oldu. Binlerce kullanıcı, internet portallarında WhatsApp uygulamasında ne sorun yaşandığını araştırdı.

WhatsApp uygulamasına erişimin neden kesildiği merak konusu oldu.

Halk TV, uygulama merkezinden ilk cevabı almayı başardı. WhatsApp destek bürosundan Halk TV'ye verilen yanıtta; uygulamanın Türkiye ayağındaki sorunun araştırıldığı, bu sorunu aşmak için çeşitli yöntemler olduğu belirtildi.

WhatsApp destek merkezinden verilen yanıtta ayrıca; Türkiye'deki uygulamada yaşanan problemin aşağıda verilen yanıtlar çerçevesinde çözüleceğini umdukları belirtildi. Genel bir erişim sıkıntısının bu tip adımlarla aşılabileceği, WhatsApp genel merkezinin de çözüm için uygulamaya uzaktan erişim sağladığı vurgulandı.

İşte erişim sorununu aşmak için, WhatsApp uygulama merkezinden Halk TV'ye verilen cevaptaki çözüm önerileri:

"Lütfen önce aşağıda belirtmiş olduğumuz çözüm önerilerini, adım adım gerçekleştirin.

-Telefonunuzu kapatıp, yeniden açın. WhatsApp uygulaması da sıfırdan başlatılacağı için çoğunlukla bir çözüm sağlıyor.

-Son WhatsApp uygulamasını indirmediyseniz, lütfen buradaki adresten güncellemeyi gerçekleştirin. (

-Wi-Fi ağına bağlıysanız iptal edin ve bir mobil ağa bağlanın. Mobil ağa bağlıysanız bu işlemin tersini uygulayarak bir WiFi ağına erişim sağlayın. Ağ değiştirme çözüm olabilir.

Bu adımların hepsini uyguladığınız taktirde hala problem yaşıyorsanız; uygulamayı kaldırıp yeniden yükleme metodunu uygulayabilirsiniz. Buna rağmen erişim problemi devam eder ise; Whats App uygulaması içinde Ayarlar, Yardım ve İletişim'e girerek arıza kaydı oluşturmanızı rica ederiz."