Wall Street Journal'dan terörist FETÖ elebaşıyla skandal röportaj!

Wall Street Journal'dan terörist FETÖ elebaşıyla skandal röportaj!
15 Temmuz hain FETÖ'cü darbe girişiminin yıl dönümünde ABD'de Wall Street Journal, terörist elebaşı hain F. Gülen ile röportaj yaptı. Röportaj'da Türkiye ve Türk milleti aleyhinde alçak ifadeler kullanıldı.

15 Temmuz'un yıl dönümünde ABD'de Wall Street Journal, FETÖ elebaşı hain F. Gülen ile röportaj yaptı. Röportaj'da Türkiye ve Türk milleti aleyhinde alçak ifadeler kullanıldı.

KÜSTAH AÇIKLAMALAR

Geçen yıl gerçekleşen darbe girişiminin baş sorumlusu olan FETÖ elebaşı Fethullah Gülen Wall Street Journal'a verdiği röportajda Türkiye'nin bugünkü durumunu Lenin, Stalin dönemi Sovyetler ve Saddam dönemi Irak'a benzetme cür'etini gösterdi. Ayrıca FETÖ elebaşı Türk milletinin bir kısmının düşünme yetisini kaybettiğini ileri sürdü.

FETÖ elebaşı, Türk hükûmeti'nin diğer ülkelerdeki FETÖ okullarının kapatılması için baskı yaptığını; Ankara'nın bu okulların kapatılması talebini olumlu karşılayan ülkelerin de ayrıca Türkiye'ye mal aktarımı yaparak "ateşi körüklediğini" savundu.

FETÖ'nün nüfuz kazandığı bu söz konusu ülkelerde Türk hükûmetine diplomatik girişimlerinden rahatsız olduğunu dile getiren terörist başı, Türkiye ve Türk milletine de ağır ithamlarda bulundu.

Türkiye'de ırkçılık ve şovenizmin yükseldiğini söyleyen FETÖ elebaşı, bunun durdurulması için Avrupa Parlamentosu'nu ve NATO'nun hareket etmesi gerektiğini fakat buna eğilim göstermediklerini söyledi. FETÖ'nün bu isteğine karşın NATO son olarak 15 Temmuz mesajıyla Türkiye'nin yanında olduğunu defalarca gösterdi.

OLAYLARI GİDEREK ÇARPITIYOR

F. Gülen, Erdoğan'ın son ABD ziyaretinde korumaların karıştığı kavga için "Erdoğan'ın otoriter tavrını gözler önüne serdi" ifadelerini kullandı. O ziyarette bölücü terör örgütü PKK sempatizanlarının Türklere saldırmasıyla arbede çıkmış, daha sonra Erdoğan'ın korumaları da olaya müdahil olmuştu. FETÖ elebaşı korumalara, "Liderleri için halka ateş edebilecek suikatçiler" ithamında bulundu. Bu mesnetsiz yakıştırmaları dile getiren F. Gülen, hain FETÖ üyelerinin geçen yıl darbe teşebbüsünde sivil halka ateş açtığını ve 250 vatandaşımızın şehit olmasına neden olduğunu unutmuş gibi konuşması, bu kadar da olmaz denilecek cinsten!

HAİNDEN YENİ DARBE İMASI!

Röportajda FETÖ elebaşına "sayın" ifadesinin kullanılması ve fotoğraflardaki imalar dikkat çekti. Bir fotoğrafta ters bir seccadeye ayakkabılarıyla basan FETÖ elebaşının arkasındaki televizyonda yer alan şiir de gözden kaçmadı. Şiirde bahar ve beklenen mutluluk ifadeleri ikinci bir darbe teşebbüsünün olabileceğine dair subliminal tehdit olarak yorumlandı.

Etiketler :