Programına son verilen Vedat Milor, sosyal medyadan isyan etti!

Programına son verilen Vedat Milor, sosyal medyadan isyan etti!
NTV'deki programına son verilen Vedat Milor, sosyal medyadan, yeni program yapıp yapmayacağı sorusuna, "Şarap içmeyi bırakıp birilerinin lokantasını översem teklif gelir" yanıtını verdi.

NTV'de sunduğu 'Tadı Damağında' isimli programına son verilen yemek eleştirmeni Vedat Milor, yeni program yapıp yapmayacağına ilişkin olarak "Şarap içmeyi bırakıp birilerinin lokantalarını översem teklif gelir" dedi.

Sosyal medya hesabı Instagram'da bir takipçisinin 'Tekrardan program yapacak mısın' sorusuna, Milor, önce 'Teklif gelmez' diyerek yanıt verdi.Daha sonra takipçisinin, 'Üzücü. Gerçekten sizden bir şeyler öğreniyorduk artık buralardan ne kaparsak' yanıtına karşılık veren Vedat Milor, 'Şarap içmeyi bırakır ve birilerinin lokantalarını översem teklif gelir ama haysiyet gider' ifadelerini kullandı.

Geçen yıl programına son verilmesinin ardınan Vedat Milor, sosyal medya hesabından "iş harici İstanbul'da hiçbir lokantaya dana bifteği için gitmem" demiş ve bu yorum Nusret adlı restorana ve NTV'yi de bünyesinde barındıran Doğuş Holding'in sahibi Ferit Şahenk'e gönderme olarak yorumlanmıştı.

Etiketler :