Vatan Şaşmaz’ın eşi Yasemin Adalı kimdir?

Vatan Şaşmaz’ın eşi Yasemin Adalı kimdir?
Vatan Şaşmaz’ın şok eden ölüm haberinin ardından Vatan Şaşmaz evli miydi? sorusuna yanıt aranıyor

Vatan Şaşmaz’ın şok eden ölüm haberinin ardından Vatan Şaşmaz evli miydi? sorusuna yanıt aranıyor. Vatan Şaşmaz’ın eşi Yasemin Adalı kimdir? İlk evliliğinden tek celsede boşanan Vatan Şaşmaz, 2015 yılında ikinci evliliğini mimar Yasemin Adalı ile yapmıştı. 

Vatan Şaşmaz, 2015 yılında ikinci evliliğini mimar Yasemin Adalı ile yapmıştı. Düğün töreni, çiftin birlikte oturacağı Üsküdar-Vaniköy’deki evlerinin bahçesinde gerçekleşmişti. Şaşmaz’ın nikâh şahitliğini dedesi Sabri Saydam ve yapımcı Polat Yağcı, gelininkini ise çocukluk arkadaşı Nilüfer Hanım yapmıştı.

Vatan Şaşmaz, 2016 yılında verdiği bir röportajda evlilik hayatına dair şunları söylemişti: 9 ayda evlilik kararı aldık. Benim bir çocuk hayalim vardı. Patinaja vaktim yoktu. Çocuk olacaksa evlenelim, yoksa gerek yoktu benim için. Zaten başımdan bir evlilik geçmiş. Evlilik hayatını seviyorum. Playboy değilim. Düzenli bir hayatım olsun, disiplinli olsun. İşim de onu gerektiriyor, annemden aldığım terbiye de... 25 yaşına kadar annemle yaşadım. 4 yıl boyunca sabah 6'da kalk işe git. O bir disiplin gerektiriyordu. yoksa 20-22 yaşında evden ayrılacak durumdaydım. O düzeni bekliyorsun. Benim playboy hayatım en fazla 2 yıldır.

YASEMİN ADALI KİMDİR?

Ankara Gazi Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi mezunu olan Yasemin Adalı, konut ve ofis iç mimari tasarımları yapıyor.

1976 yılında Ankara'da doğdu. 2000'de Ankara Gazi Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. Üniversite eğitimi sırasında Karaaslan Mimarlık Ltd. Şti’nde konut ve ofis iç mimari tasarım ve uygulama projelerinde görev aldı. Mezun olduğu yıl Tepe İnşaat AŞ’nin Bilkent Üniversitesi ve diğer şantiyelerinde okul, yurt ve lojman projelerinde çalıştı. 2003’te serbest çalışma hayatına atılarak konut ve mağaza gibi projeler yapmayı sürdürdü. 2005’de Ankara’da Tuya Yapı San. Tic. Ltd. Şti.’ni kurarak Amerika’dan ithal ettikleri zemin kaplama malzemesinin Türkiye dağıtıcılığını üstlendi. 2007’de ortaklarıyla beraber konut ve benzeri inşaatları yapmak üzere halen aktif olan Lego Yapı San.Tic.Ltd.Şti’ni kurdu. 2008’de İstanbul’da N. Evren Karaduman Pars ile birlikte kurduğu Lima Mimarlık Tasarım Dekorasyon İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. bünyesinde de proje, tasarım, dekorasyon ve onarım-restorasyon işlerini yürütmeye devam ediyor.

VATAN ŞAŞMAZ BÖYLE EVLENMİŞTİ

Vatan Şaşmaz'ın mimar Yasemin Adalı ile evlilik hikayesi böyle görüntülenmiş ve sosyal medyada paylaşılmıştı.

Etiketler :