Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlandı

Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlandı
Pazar gecesi Beşiktaş'taki bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından sırtından vurularak öldürülen sunucu Vatan Şaşmaz, son yolculuğuna uğurlandı.

Vatan Şaşmaz’ın cenazesi yakınları tarafından Karacaahmet Gasilhanesi’nden alınarak cenaze namazının kılınacağı camiye doğru yola çıkarıldı. Şaşmaz'ın cenazesi namazın kılınacağı Güzeltepe Birlik Camii’ne götürüldü.

Vatan Şaşmaz’ın son yolculuğunda dostları ve ünlü isimler yalnız bırakmadı. Cenaze törenine ait dikkat çeken bir detay da vatandaşın Vatan Şaşmaz’ın cenazesine büyük bir ilgi göstermesi oldu. Güzeltepe Birlik Camii'nin avlusunda adeta adım atacak yer kalmadı. Şaşmaz, cami avlusunda kılınan cenaze namazının ardından Çengelköy mezarlığına defnedilmek üzere avludan çıkarıldı.

Ailesi Vatan Şaşmaz’ın eşinin çevresinde adeta etten bir duvar oluştururken, cenazeye katılan isimler üzüntülerini belirtti.

Vatan Şaşmaz’ın dört aylık hamile eşi Yasemin Adalı’nın son derece üzgün görünürken, onu Şaşmaz’ın annesi Safiye Şaşmaz teselli etti. Sözcü’ye konuşan Yusuf Adalı, hayatını kaybeden Vatan Şaşmaz için; ‘Dünyalar iyisi bir insandı’ şeklinde konuştu. Cenazeye Vatan Şaşmaz’ın podyum arkadaşları Yaşar Alptekin ve İpek Tanrıyar gibi isimler de katıldı.

SON SAHNEYİ BİRLİKTE OYNAMIŞLARDI

Vatan Şaşmaz'ın oynadığı dizideki rol arkadaşı ve son sahnede birlikte oynadığı Ferdi Akarnur da erken saatlerden itibaren camideydi. Şaşkınlığını gizleyemeyen Akarnur, "10 yıldır çalışıyoruz. Hiç kimseyi kırmamış bir insan. Ağzından bugüne kadar kötü bir laf duymadık. Bu nasıl bir şey. Aklımız hayalimiz almadı" diye konuştu.

ROL ARKADAŞI FERDİ AKARNUR DA TÖRENDE…

Çocuklar Duymasın dizinde, Meltem’in babası emekli müsteşar Kemal Bey rolünde izlediğimiz Ferdi Akarnur da Vatan Şaşmaz’ı son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Daha üç gün önce sette birlikte olduklarını söyleyen Akarnur yaşananlar karşısında çok şaşkın ve üzgün olduğunu belirtmekle yetindi.

‘ÇOCUKLAR DUYMASIN’ DİZİSİNDEN ROL ARKADAŞLARI TÖRENE KATILDI

Çocuklar Duymasın dizinde, Meltem’in babası emekli müsteşar Kemal Bey rolünde izlediğimiz Ferdi Akarnur da Vatan Şaşmaz’ı son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Daha üç gün önce sette birlikte olduklarını söyleyen Akarnur, yaşananlar karşısında çok şaşkın ve üzgün olduğunu söyleyerek, “10 yıldır çalışıyoruz. Hiç kimseyi kırmamış bir insan. Ağzından bugüne kadar kötü bir laf duymadık. Bu nasıl bir şey. Aklımız hayalimiz almadı” şeklinde konuştu.

Cenaze törenine Çocuklar Duymasın dizisinin başrol oyuncuları Pınar Altuğ Atacan ve Tamer Karadağlı da katıldı.

Muhabirlerin sorularına yanıt veren Pınar Altuğ Atacan çok üzgün olduğunu söylerken; “Sözün bittiği yerdeyiz, Vatan çok eski arkadaşımdı. Mankenlik döneminden beri tanıştığım bir dostumdu. Böyle bir şey olduğuna inanamıyorum. Sürekli birbirimize sırlarımızı anlatırdık ama bu yaşadıklarından haberim yoktu” şeklinde konuştu. Rol arkadaşı Tamer Karadağlı, “Çok üzgünüz keşke diyecek bir şey olsa” sözlerini sarf etti.

Törene katılan Ömür Gedik de yakın dostu hakkında konuştu. Bir hayli bitkin olduğu dikkatlerden kaçmayan Ömür Gedik; “Vatan’la birlikte hayvanları nasıl mutlu ederiz diye kafa patlatır projeler gerçekleştirirdik. Çok yardımsever bir insandı, ne zaman çağırsak davette bulunsak herhangi bir maddi ücret talep etmeden gelirdi” şeklinde bir açıklamada bulundu.

ŞAŞMAZ’IN EŞİ YASEMİN ADALI TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Vatan Şaşmaz’ın eşi cenazenin camiye getirilmesinin ardından artan kalabalıkla birlikte yakınlarının taziyelerini kabul etmeye başladı. Başsağlığı dileklerini kabul eden Yasemin Adalı zaman zaman yakınlarına sarılarak gözyaşlarına boğuldu…

ü

Etiketler :