Vatan Şaşmaz cinayetiyle ilgili gözaltına alınan Didem Çolak, adli kontrolle serbest

Vatan Şaşmaz cinayetiyle ilgili gözaltına alınan Didem Çolak, adli kontrolle serbest
İstanbul'da bir otelde Vatan Şaşmaz’ı öldüren Filiz Aker’in intihar ettiği olayda, ceset görüntülerini internette yaydığı için gözaltına alınan oyuncu Didem Çolak, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Çolak, görüntüleri...

İstanbul'da bir otelde Vatan Şaşmaz’ı öldüren Filiz Aker’in intihar ettiği olayda, ceset görüntülerini internette yaydığı için gözaltına alınan oyuncu Didem Çolak, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Çolak, görüntüleri basın kuruluşlarına pazarlamaya çalıştığını itiraf etti ancak bunun bir suç olduğu konusunda bilgisinin bulunmadığını söyledi.

İstanbul Beşiktaş'da geçen 27 Ağustos günü bir otelde sunucu Vatan Şaşmaz'ı öldürdükten sonra Filiz Aker’in intihar ettiği olayda, ceset görüntüleri internette yayıldı. Polis ekipleri, fotoğrafları yayan kişiyi bulmak için başlattığı çalışma sonucunda oyuncu Didem Çolak'a ulaştı. Çolak, bugün Konya'da bir otelde gözaltına alındı.

Çolak'ın poliste verdiği ifadesinde görüntüleri sosyal medya üzerinden aldığını ve basın kuruluşlarına pazarlamaya çalıştığını itiraf ettiği öğrenildi. Didem Çolak'ın yaptığının suç olduğunu bilmediğini, daha sonra arandığını öğrendiğinde korktuğunu ve bu nedenle saklandığını anlattığı öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilen Didem Çolak çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Etiketler :