Vatan Partisinden şok ayrılık: İsmail Hakkı Pekin istifa ettiğini açıkladı!

Vatan Partisinden şok ayrılık: İsmail Hakkı Pekin istifa ettiğini açıkladı!
Önce Aydınlık gazetesi ve Ulusal Kanal’da yer verilen Görev Vakfı Başkanı Mustafa Pamukoğlu’nun yazılı bir açıklamasında,  Aydınlık gazetesi, Kaynak Yayınları ve Teori Dergisi şirketlerinin Medya Grup Başkanlığı...

Önce Aydınlık gazetesi ve Ulusal Kanal’da yer verilen Görev Vakfı Başkanı Mustafa Pamukoğlu’nun yazılı bir açıklamasında,  Aydınlık gazetesi, Kaynak Yayınları ve Teori Dergisi şirketlerinin Medya Grup Başkanlığı görevini yürüten İsmail Hakkı Pekin ile yolların ayrıldığı açıklandı. Ayrılığa gerekçe olarak da işletme yönetimi konusunda oluşan fikir ayrılıkları gösterildi.  Açıklamada "Sayın Pekin'e yeni iş yaşamında başarılılar dileriz" ifadeleri yer aldı.

PEKİN’DEN O AÇIKLAMALARA YANIT

Aydınlık ve Ulusal Kanal’ın bu haberine İsmail Hakkın Pekin’den yanıt geldi. Pekin’in yazılı açıklamasında, "Aydınlık Gazetesinin 06 Ağustos 2017 tarihli nüshasının 7nci sayfasına ve Ulusal Kanalın 05 Ağustos 2017 günkü 19.00 haber bülteninde yer alan ‘İsmail Hakkı Pekin Görevinden Alındı’ başlıklı haber gerçeği yansıtmamaktadır” denildi. “Ben gördüğüm lüzum üzerine istifa ettim ve istifa dilekçemi Vakıf Başkanına gönderdim” diyen Pekin açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Görevden alınmam söz konusu olmayıp istifa etmem yani görevi kendi isteğimle bırakmam söz konusudur. Aynı gün Vatan Partisinden de istifa ettim ve istifa dilekçemi ilgili mercilere gönderdim. Vatan Partisi ve Medya grubu ile bir ilişkim kalmamıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Etiketler :