ANAP Genel sekreteri Harun Çakı, CHP İl Başkanı Mehmet Kurukcu’yu ziyaret etti

ANAP Genel sekreteri Harun Çakı, CHP İl Başkanı Mehmet Kurukcu’yu ziyaret etti
Bir dizi ziyaret için Van’da bulunan Anavatan partisi Genel sekreteri Harun Çakı, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Kurukcu’yu makamında ziyaret etti.

Bir dizi ziyaret için Van’da bulunan Anavatan Partisi Genel sekreteri Harun Çakı, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Kurukcu’yu makamında ziyaret etti.

İl Başkanı Mehmet Kurukçu yaptığı açıklamada, "Anavatan Partisi Genel sekreteri aynı zamanda hemşehrimiz olan Sayın Harun Çakı beye ilimize ve partimize yaptığı bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Van ilimizin sorunları hakkında ortak mücadele etme noktasında görüş birliğine vardık. Anavatan Partisi'nin köklü geçmişi ile siyasal tarihimizde önemli bir yeri vardır." dedi.

Anavatan Partisi Genel sekreteri Harun Çakı ise yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Van il başkanı Sayın Mehmet Kurukçu başkanımızın ev sahipliği ve misafirperverliği için çok teşekkür ederim. Sayın başkan göreve geldiği günden bugüne kadar her mecrada Van ilimizin sorunlarını duyurmaya çalışıyor biz de Anavatan Partisi olarak haklı her konuda sayın başkanın yanındayız. CHP’nin Van’da daha aktif ve görünür hale gelmesinden de çok memnunuz. Bizler muhalefet partileri olarak ilimizin sorunları hakkında ortak mücadele edeceğiz.” dedi.

Etiketler :