Usta oyuncu Hakan Balamir hayatını kaybetti

Usta oyuncu Hakan Balamir hayatını kaybetti
Usta oyuncu Hakan Balamir, tedavi gördüğü hastanede 72 yaşında hayata veda etti.

Türk sinemasının usta oyuncularından Hakan Balamir, KOAH tedavisi gördüğü Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayata veda etti. Uzun süredir mücadele ettiği Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı (KOAH) nedeniyle bir süredir nefes almakta zorlanıyordu. Yaklaşık bir hafta önce durumu ağırlaşan Balamir, ailesi tarafından hastaneye kaldırıldı. 

Ünlü oyuncu burada Solunumsal Yoğun Bakım Ünitesi'ne yatırıldı. Yaklaşık 1 haftadır tedavisi devam eden Balamir, bugün saat 20:00 sıralarında hayata gözlerini yumdu.

PERŞEMBE GÜNÜ TOPRAĞA VERİLECEK

Oyuncu Hakan Balamir’in, Perşembe günü Ataşehir Mimar Sinan Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği belirtildi.

HAKAN BALAMİR KİMDİR?

1946 yılında İstanbul’da hayata merhaba diyen usta oyuncu Hakan Balamir, sinema dünyasına 1972’de Bir Aşk, Bir Ölüm filmiyle adım attı. Türk sinemasının unutulmaz yönetmenleri Lütfi Akad, Atıf Yılmaz, Süreyya Duru ve Memduh Ün gibi isimlerle birçok filme imza atan Balamir, 1974 ve 1985 yıllarında Yunus Emre ve 14 Numara fimleriyle Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde en iyi erkek oyuncu seçilme başarısı gösterdi.

Etiketler :