Ünlü şarkıcıdan şaşırtan itiraf: ‘Akrep soktu; göz rengim, ten rengim ve saç rengim değişti!’

Ünlü şarkıcıdan şaşırtan itiraf: ‘Akrep soktu; göz rengim, ten rengim ve saç rengim değişti!’
İntizar, katıldığı bir radyo programında hayranları ile buluştu. İntizar'dan program esnasında şaşırtan bir itiraf da geldi

İntizar, katıldığı bir radyo programında hayranları ile buluştu. İntizar'dan program esnasında şaşırtan bir itiraf da geldi. Ünlü şarkıcıyı çocukluk yaşlarında ısıran bir akrep şarkıcının göz, ten ve saç renginin değişmesine neden olmuş İşte ayrıntılar...

Şarkıcı İntizar’dan şaşırtan bir itiraf geldi. İntizar İlkokulda kendisini sokan bir akrepten bahsederek ‘Akrep soktu; göz rengim, ten rengim, saç rengim değişti!’ dedi.

Kısa süre içinde İstanbul'dan taşınacağını dile getiren İntizar, “Magazinden her zaman uzak oldum. 10 gün kamerayı çeksen kendinden bitecek isimler tanıyorum” ifadelerini kullandı.

ASLINDA SARIŞIN VE YEŞİL GÖZLÜYDÜM

İmajında yenilik yapan şarkıcı İntizar, küçüklüğünde aslında sarışın ve yeşil gözlü olduğunu ancak bir akrep sokması sonucu gözlerinin kahverengiye dönüştüğünü ve saçlarının da koyulaştığını açıkladı. İntizar”Çocukken sarışın, yeşil gözlüydüm. Hatta platin sarıydı saçlarım. İlkokul 1. sınıfta akrep soktu. Aylarca tedavi gördüm ve göz rengim, ten rengim, saç rengim hepsi değişti. Hatta yaşamamın bir mucize olduğunu söylemişti doktorlar” dedi.

Etiketler :