Ünlü oyuncu Turan Özdemir hayatını kaybetti!

Ünlü oyuncu Turan Özdemir hayatını kaybetti!
Ünlü oyuncu Turan Özdemir'den kötü haber geldi. Usta oyuncu Turan Özdemir, Beykoz’daki evinde hayatını kaybetti. “Dondurmam Gaymak” filminin başrol oyuncusu Turan Özdemir'in kalp krizi geçirdiği öğrenildi.KALP KRİZİ GEÇİRDİDondurmam...

Ünlü oyuncu Turan Özdemir'den kötü haber geldi. Usta oyuncu Turan Özdemir, Beykoz’daki evinde hayatını kaybetti. “Dondurmam Gaymak” filminin başrol oyuncusu Turan Özdemir'in kalp krizi geçirdiği öğrenildi.

KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Dondurmam Gaymak filmiyle kendinden söz ettiren tiyatro ve sinema oyuncusu Turan Özdemir, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. DHA’nın haberine göre, Beykoz’da yaşayan Turan Özdemir’e ailesi telefonla ulaşamadı. Bunun üzerine bir yakını eve gitti. Kapıyı açan yakını, evde Turan Özdemir’in cansız bedeniyle karşılaştı. Bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde ilk belirlemelere göre Özdemir’in geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini belirledi. Polis olay yeri ve Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Özdemir’in cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

TURAN ÖZDEMİR KİMDİR?

Turan Özdemir, 11 Ekim 1952’da Muğla’da doğmuştur. Türk tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısıdır.

Hacettepe Üniversitesi, Devlet Konservatuvarı, Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Özdemir, bir süre İzmir Devlet Tiyatrosu’nda görev yaptıktan sonra, İstanbul’a yerleşti. 2001 yılında kamera karşısına geçerek sinemada karar kılan oyuncu, en büyük çıkışını Dondurmam Gaymak filminde başrol oynayarak yaptı. Özdemir, reklam filmi ve dizilerde de rol almasının yanında, seslendirme sanatçılığı yapmıştır.