Uğur Dündar'dan Halk Arenası'ndan bomba açıklamalar

Uğur Dündar'dan Halk Arenası'ndan bomba açıklamalar
Uğur Dündar’ın sunduğu Halk Arenası bu hafta yüzlerce kişinin katılımıyla canlı yayınla İzmir Seferihisar’dan gerçekleşiyor. Gazeteci Hüsnü Mahalli, televizyon habercisi İrfan Değirmenci ve CHP İzmir Milletvekili...

Uğur Dündar’ın sunduğu Halk Arenası bu hafta yüzlerce kişinin katılımıyla canlı yayınla İzmir Seferihisar’dan gerçekleşiyor.

 Gazeteci Hüsnü Mahalli, televizyon habercisi İrfan Değirmenci ve CHP İzmir Milletvekili Musa Çam’ın konuk olarak programda Uğur Dündar yine gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu.

“ADIMIN FETÖ İLE YAN YANA ANILMASINI HAKARET KABUL EDİYORUM”

Uğur Dündar, konuklara “Anket olarak soruyorum. SÖZCÜ okuyorsunuz, yazarlarını takip ediyorsunuz. Siz SÖZCÜ’nün FETÖ’cü olacağına ihtimal veriyor musunuz” diye sordu.

“Hayır” karşılığını alan Uğur Dündar, “Bu kadar” dedi.

“İsmimim FETÖ ile yan yana anılmasını hakaret kabul ediyorum” diyen usta gazeteci şöyle devam etti:

O POLİSLER ŞİMDİ NE YAPIYOR?

“Savcıdan rica ediyorum. o konuşmam hala duruyor Youtube’da. Bana ve aileme iftiralar atan, yurtdışına çıktığımız tarihleri saptırarak algı yaratan polisleri mahkum ettirdim. Ama Yargıtay’daki FETÖ’cüler tarafından bozuldu.

Savcıya soruyorum. Bizimle uğraşan FETÖ’cüler şimdi nerelerdeler? Bu FETÖ’cüler şimdi FETÖ ile mücadele ediyor olmasın sayın savcı?”

AKP’Lİ BELEDİYELER SALON VERMİYOR

Öte yandan Uğur Dündar, son dakika bilgisi de paylaşt. Halkl Arenası’nın izlenme oranlarının üç haber kanalından yüksek olduğunu söyleyen Dündar, özetle şöyle dedi: “Bana zaman zaman mesajlar geliyor. Sahil bölgelerinde program yapmak kolay Anadolu’ya gelin diyorlar. Anadolu’da gidemediğimiz yer yok. Halk Arenası’nı yapmaya gittiğimizde AKP’li belediyeler parasıyla bile salon vermiyorlar. Soma faciasından sonra programı sokak arasında yapmak zorunda kaldık. Ama hayatımın en güzel programlarından biri oldu. Yer altında çalışanları ışığa çıkardık.

HALK ARENASI HEPSİNİ GERİDE BIRAKTI

Bir son dakika haberi vereyim. İzlenme oranlarının ölçümlerini yapan şirketler var. Şu anda üç haber kanalının izlenme oranı Halk Arenası kadar değil.

Sen de haber yoksa ilgi de yok. Sen halktan gerekleri sakladığın sürece halk sana kırmızı kart gösterir. O kanalları iktidara hizmet için kullanırsan halk da seni seyretmez. Bu kadar basit.

Etiketler :