Uğur Dündar’dan Galatasaray’ın elenmesinin ardından Medipol Başakşehir’in paylaşımına sert tepki

Uğur Dündar’dan Galatasaray’ın elenmesinin ardından Medipol Başakşehir’in paylaşımına sert tepki
Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Östersunds'a elenmesi şaşkınlık yaratmakla birlikte tüm Türkiye'yi üzdü

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Östersunds'a elenmesi şaşkınlık yaratmakla birlikte tüm Türkiye'yi üzdü.  Maçın ardından Medipol Başakşehir'in yaptığı paylaşım sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, Duayen gazeteci ve televizyon programcısı Uğur Dündar'ın tepkisini çekti.

UEFA Avrupa Ligi’ne henüz temmuz ayında veda eden Galatasaray’da moraller bozuk… İsveç ekibi Östersunds ile 2-0 mağlubiyetin rövanşında 1-1 berabere kalan Galatasaray, iki maçta da galibiyet alamadan Avrupa defterini kapattı.

Maçın ardından Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir’in yaptığı bir paylaşım ile sosyal medyada en çok konuşulan olaylardan biri oldu.

Sezon sonunda Galatasaray’dan ayrılarak Medipol Başakşehir’e imza atan Aurelien Chedjou’nun fotoğrafı ile paylaşımın altına “Bu zor gecenin ardından Medipol Başakşehir’e transfer olmak isteyen tüm taraftarlara kapımız açık” yazıldı.

Sosyal medyayı sallayan bu paylaşıma duayen gazeteci ve televizyon programcısı Uğur Dündar’dan çok sert tepki geldi.

Resmi Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Uğur Dündar, paylaşım ile ilgili olarak “Belediyenin İstanbullulardan tahsil ettiği paralarla faaliyetini sürdüren kulübün, Galatasaray taraftarına yaptığı terbiyesizliği kınıyorum” yazdı.

Etiketler :