Uğur Dündar: Yılın büyük çıkış yapan iki web sayfası Halk TV ve Sözcü

Uğur Dündar: Yılın büyük çıkış yapan iki web sayfası Halk TV ve Sözcü
Televizyon ekranlarında reytingleri alt-üst eden Halk TV, internette de yükselişini sürdürüyor. Duayen gazeteci Uğur Dündar'ın yakında takip ettiği www.halktv.com.tr başarılı yükselişine böyle dikkat çekti.Halk TV internet...

Televizyon ekranlarında reytingleri alt-üst eden Halk TV, internette de yükselişini sürdürüyor. Duayen gazeteci Uğur Dündar'ın yakında takip ettiği www.halktv.com.tr başarılı yükselişine böyle dikkat çekti.

Halk TV internet adresi www.halktv.com.tr geçen Temmuz ayında başladığı aktif yayından bugüne, en çok okunan haber sayfaları arasına girmeyi başardı.

Yüzbinlerin ziyaret ettiği Halk TV internet sayfası, ana akım ve yandaş medyanın gündeme getiremediği konuları Türk halkına duyurmaya kararlı bir şekilde yazmaya devam ediyor.

Yazdığı haberlerle ses getiren, gündemi belirlemeye başlayan halktv.com.tr'nin başarısı, Türkiye'nin en güvenilen isimlerinden Uğur Dündar'ın da dikkatinden kaçmadı.

Kendi köşe yazılarının da bulunduğu Halktv.com.tr'yi ve Sözcü gazetesini takip etmeleri tavsiyesinde bulunan duayen gazeteci Dündar, twitter hesabından takipçilerine şu mesajı paylaştı:

"Yılın büyük çıkış yapan iki web sayfası @gazetesozcu ve @halktvcomtr dir. Takip ve tavsiye ederek başarılarına katkıda bulunalım."

Dündar, bu sözlerini daha sonra şu ifadelerle destekledi:

"Bu kanaat, okurlarım ve seyircilerimle yaptığım söyleşilerde oluştu. Bir son dakika gelişmesinde bakıyorum akıllı telefon kullanıcıları Sözcü ve Halk Tv'nin web sayfalarını tıklıyorlar. Zaten bu iki sitenin füze gibi yükselen ziyaretçi sayısı ve okunma oranları da benim gözlemlerimi doğruluyor. O nedenle ikisini de yılın en başarılı çıkış yapan iki web sayfası olarak alkışlıyorum."

Etiketler :