Türkiye’nin en kısa muhtar adayı: Boyum değil ama yüreğim büyük

Türkiye’nin en kısa muhtar adayı: Boyum değil ama yüreğim büyük
Samsun'un Ayvacık ilçesinde yaşayan 1,34 boyundaki Osman Seven, Orhangazi Mahallesi'nden muhtar adayı oldu. Mahalle sakinleri tarafından çok sevilen Seven, "Boyum değil ama yüreğim büyük. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim" dedi.

31 Mart yerel seçimleri için Samsun’un Ayvacık ilçesine bağlı Orhan Gazi Mahallesi’nden muhtar adayı olan Osman Seven, kısa olan boyu ile tanınan ve sevilen bir kişi olduğunu söyleyerek adaylığını ilan etti.

“Sanırım Türkiye’nin en kısa boylu muhtar adayı benim. Ama bu iş boya bakmaz. Benim boyum kısa ama yüreğim büyük. Mahallem için her şeyi yapmaya adayım. Ve mahalle sakinlerine güveniyorum” diyen Osman Seven, adaylığını şu ifadelerle açıkladı:

"Değerli Büyüklerim, Sevgili Kardeşlerim ve Kıymetli Orhangazi Mahallesi Sakinleri,

31 Mart tarihinde ülkemizde Mahalli İdareler Genel Seçimi var. Ben de mahallenizde doğmuş, büyümüş genç bir evladınız, kardeşiniz olarak Orhangazi Mahallesi Muhtar Adaylığı yarışına çevremizin de yönlendirmesiyle girme kararı aldım.

Hiçbir siyasi parti gözetmeksizin tüm halkımızla kucaklaşacağız. Bizim için A partisi, B partisi, C partisi yok, bizim için önce insanımız var. Bizim için çocukluğumuzdan beri her karışını adımladığımız Orhangazi Mahallesi’ne hizmet var.

Siz Değerli Orhangazi Mahallesi halkına ekibimizle beraber söz veriyoruz: Hiçbir zaman muhtarın yetki ve görevleri dışında vaatlerde bulunarak halkımızı kandırmayacağız. Halkımız yetki verdiği takdirde tespit ettiğiniz sorunların çözülmesi ve tekrar yaşanmaması için her zaman birlikte olacağız. Mahallemizin her sokağında 7 gün 24 saat ulaşabileceğiniz bir muhtarlık anlayışı için titizlikle çalışacağız. Hedefimiz hizmet, biz bu hizmete talibiz.

Hayatımın her döneminde vatanıma, milletime, Ayvacık’a ve topluma faydalı bir birey olabilmek için uğraştım. Aklımda hep Ayvacık’ı nasıl geliştirebiliriz düşüncesi vardı. Artık değişim zamanı diyerek çıktığımız bu yolda siz değerli Orhangazi Mahallesi sakinlerinin desteğini aldığımız sürece, bu hizmet yarışından alnımızın akıyla çıkacağımıza hiçbir şüphemiz yok.

Ben sizlerin boyu küçük gönlü büyük evladınız, kardeşiniz Osman Seven olarak değerli mahallelilerimizden desteklerinizi bekliyorum. Seçim yarışına girecek olan herkese başarılar diliyorum. Bugüne kadar hiç kırmadığım, üzmediğim mahallelilerimizin bu mütevazı kardeşlerine destek olacağını bilerek aşkla, şevkle çalışacağıma söz veriyorum. Sahip çıkacağınız bu evladınızda, bu kardeşinizde size karşı saygısında kusur, sevgisinde sınır yoktur. Seçimden seçime değil, her zaman için büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öpüyorum.

Mahallemizi seven herkes için Osman Seven…"

Etiketler :