Türkiye liglerinde transfer dönemi saat kaçta bitecek?

Türkiye liglerinde transfer dönemi saat kaçta bitecek?
Türkiye'de transferde son gün! Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye'de transfer sezonunun 8 Eylül Cuma günü biteceğini açıklamıştı. Peki transfer saat kaçta bitecek? Kulüplerin son transfer çalışmaları hakkında tüm bilgiler...

Türkiye'de transferde son gün! Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye'de transfer sezonunun 8 Eylül Cuma günü biteceğini açıklamıştı. Peki transfer saat kaçta bitecek? Kulüplerin son transfer çalışmaları hakkında tüm bilgiler ve merak edilenlerin yanıtlarıyla sizleyiz. İşte transferin son gününden detaylar...

BUGÜN TRANSFER DÖNEMİ SAAT KAÇTA BİTİYOR?

2017-2018 sezonunda 5 büyük ligin transfer dönemi 31 Ağustos itibariyle sona erecek. Türkiye'de ise transfer dönemi TFF'nin açıkladığı takvime göre 8 Eylül'de 23.59'da sona erecek.

ARA TRANSFER SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi ise 4 Ocak 2018'de başlayacak, yine FIFA kuralları gereği 4 hafta sürecek ve 31 Ocak'ta bitecek.

Galatasaray'dan sürpriz kaleci transferi: Carrasso

Galatasaray Cedric Carrasso'yu aldı! Transfer sezonunda çok önemli takviyeler yapan Galatasaray, yedek kaleci transferini de gerçekleştirdi.

Galatasaray Kulübü, Bordeaux ile yollarını ayıran Fransız kaleci Cedric Carrasso ile anlaşma sağladı. Bonservisi elinde olan 35 yaşındaki kaleci, Galatasaray'dan yıllık 600 bin euro kazanacak.

Galatasaray, Iasmin Latovlevici transferini açıkladı!

Galatasaray, Iasmin Latovlevici transferini KAP'a bildirdi.

KAP'a yapılan açıklamada; Galatasaray'ın Iasmin Latovlevici için Karabükspor'a 550 bin euro ve oyuncuya yıllık 750 bin euro ödeyeceği duyuruldu.

Iasmin Latovlevici, Süper Lig'de forma giydiği her maçta puan başına 4 bin euro prim kazanacak. Ek olarak, Latovlevici 2017/2018 sezonunda 18 resmi müsabakada forma giyerse, sözleşmesindeki opsiyon devreye girecek.

Iasmin Latovlevici kimdir?

Galatasaray'ın kulübü Kardemir Karabükspor ve kendisi ile anlaşma sağlandığını duyurduğu Iasmin Latovlevici, 11 Mayıs 1986'da, Romanya'nın Moldova Noua kentinde doğdu. Profesyonel kariyerine Romanya'nın Politehnica Timişoara takımında başlayan Rumen futbolcu, 2010/2011 sezonu başında Romanya'nın Steaua Bükreş takımına transfer oldu. 5 sezon boyunca Steaua Bükreş forması giyen, burada 6 kupa kazanan Latovlevici toplamda çıktığı 170 karşılaşmada 11 gol kaydetti.

Trabzonspor, Jose Sosa ile anlaşmaya vardı!

Trabzonspor, İtalya Serie A ekiplerinden AC Milan forması giyen Jose Sosa ile prensip anlaşmasına vardı.

Daha önce transferi için kulübü Milan ile anlaşan Trabzonspor'a Sosa'dan da olumlu yanıt geldi. Bugün bordo-mavili yöneticilere dönüş yapan Arjantinli orta saha oyuncusunun, Trabzonspor'un teklifini kabul ettiği öğrenildi. Sosa transferi için prosedürlerle ilgili görüşmelerin devam ettiği kaydedildi.

2016-17 sezonunda Milan forması ile 19 maçta görev alan 32 yaşındaki orta saha oyuncusu, 2017-18 sezonunda forma şansı bulamadı.

Volkan Şen bilmecesi

Trabzonspor'da Volkan Şen sürprizi... Bordo- Mavililer'in bonservisi elinde olan tecrübeli futbolcuyla anlaştığı iddia edildi. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra ismi Beşiktaş, Galatasaray, Bursaspor ve Malatyaspor ile anılan Volkan'ın Trabzonspor'la anlaştığı ve imza atacağı haberleri ortalığı karıştırdı. Ancak Bordo-Mavili yönetim Volkan Şen konusunda bir girişimde bulunmadıklarını açıkladı. Buna rağmen Ersun Yanal'ın Volkan'ı istediği ve bu transferin bitebileceği idida edildi. Volkan Şen, Trabzonspor tarafından yalanlanmasına rağmen bugün önemli gelişmeler yaşanması bekleniyor..

Jose Sosa için İstanbul'da son görüşme!

Trabzonspor'un kadrosuna katmak için uzun süredir çalıştığı ve Milan ile anlaştığı Jose Sosa için yeni bir gelişme yaşandı.

Sky Italia'da yer alan habere göre; Sosa'nın menajeri Favio Bilardo ile Trabzonspor yöneticileri, transfer detaylarını görüşmek için İstanbul'da bir araya gelecek.

Haberde; Trabzonspor'un Sosa transferine çok yaklaştığı ve yıldız oyuncunun bugün son kararı vereceği belirtildi.

MİLAN ANLAŞMAYI AÇIKLADI!

İsmi Türk takımlarıyla anılmaya devam eden Jose Sosa için AC Milan cephesinden flaş bir açıklama geldi.

AC Milan'ın Sportif Direktörü Massimiliano Mirabelli, Jose Sosa'nın transferi konusunda Trabzonspor ile anlaşmaya vardıklarını ve kararın artık Arjantinli oyuncuda olduğunu söyledi.

DİEGO COSTA TRANSFERİ

Transferde son güne girilirken Fenerbahçe'de gündem çok sıcak... Sarı-Lacivertliler, Diego Costa bombasını patlatmak üzereyken Atletico Madrid devreye girince planlar bozuldu. Sarı-Lacivertliler, 1 yıllık kiralama için Chelsea ile anlaşmayı başardı. Kadro dışı kalan İspanyol golcüyle de el sıkışmaya çok yaklaştı.

Fakat Ocak'a kadar transfer yasağı olan A.Madrid, devre arası için Chelsea ve Costa'yı ikna etti. İspanyollar, Fener'e de "Costa, Ocak'a kadar sizde oynasın. Devre arası bize gelsin" dedi. Atletico, Fener'i ikna için Gaitan'ı da kiralık olarak teklif etti.

ELJIF ELMAS İÇİN FIFA UMUDU

Kanarya, Gaitan'a "evet" derken, Costa'nın 4 aylık transferine olumsuz yaklaştı. Fenerbahçe, Costa'dan bağımsız olarak Gaitan'ı kiralamak için girişimlerini sürdürüyor. Eğer Tangocu ikna edilemezse, Liverpool'dan Markovic kiralanacak. Teknik direktör Aykut Kocaman da transferde gelinen son noktayı açıkladı. Tecrübeli hoca, "Eljif Elmas için FIFA'dan olumlu haber bekliyoruz. Onay gelirse 14. yabancımız olacak. Diego Costa bize çok yakındı. Ama şu anda gelinen son nokta olumsuz. 2-3 oyuncuyla temas halindeyiz. Son dakikada bir hamlemiz olacak" dedi. Kocaman, "Ofansif bir oyuncu, ya da kenar oyuncusu olabilir. Forvete de takviye düşünüyoruz. Orta sahada iki yönlü bir oyuncuya da ihtiyacımız var" dedi...

Dudu haber bekliyor

Listedeki bir diğer Brezilyalı olan Dudu, Fenerbahçe ile sıkışmıştı. Daha önce Dinamo Kiev'le başarısız bir Avrupa macerası yaşayan 25 yaşındaki oyuncu, Sarı-Lacivertliler'e imza atarak şansını bir kez daha denemek istiyor.

Ancak kulübü yönetim ile Palmeiras arasındaki görüşmelerde henüz anlaşma sağlanamadı. Dudu'nun kulübüne baskı yapması, son günde işin bitmesini sağlayabilir.

Şaka değil David Silva!

Sarı-lacivertlilerin Manchester City'nin 31 yaşındaki İspanyol yıldızı David Silva için büyük çaba harcadığı kaydedildi. Yönetimin "Doğrulamayız" dediği bu iddia sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandırdı. Yaz transfer sezonu bugün bitiyor...

Fenerbahçe, Chelsea'de kadro dışı bırakılan Diego Costa'yu renklerine katmak için büyük uğraş verdi ancak bomba transfer gerçekleşmedi. Teknik direktör Aykut Kocaman, "Diego'nun transferi çok yakındı ancak sonuç olumsuz oldu" diyerek kötü haberi verdi. Diego olmazken, sarı-lacivertlilerin büyük ses getirecek bir ismin peşine düştüğü ortaya çıktı. Bu ismin David Silva olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü! 31 yaşındaki İspanyol yıldız ve kulübü Manchester City ile her konuda anlaşmaya varıldığı ileri sürüldü. Detayı paylaşılmadığı bu bilgi Fenerbahçe yönetimi tarafından doğrulanmadı.

BUGÜN BİR BOMBA PATLAYABİLİR

Fenerbahçeli üst düzey bir yönetici, taraftarı heyecanlı bir bekleyişe iten iddia hakkında, "Doğrulayamayız" ifadelerini kullandı. Yaz transfer sezonunun bittiği bu gece yarısına kadar Fenerbahçe'nin bir bomba patlatmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Sürpriz sol bek iddiası: Cheikh M'Bengue

Fenerbahçe, Saint-Etienne forması giyen Cheikh M'Bengue'yi kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe direkt golcü ya da hücuma dönük bir oyuncu alıp transferi kapatacak. Fransa'dan gelen iddia ise hayli ilginç ve de kafa karıştırıcı. Le Progres gazetesi, sarı-lacivertli ekibin Saint-Etienne'e sol bek Cheikh M'Bengue için teklif yaptığını yazdı. Tarafların anlaştığı, Senegalli futbolcunun bu akşam gece yarısına kadar Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak için İstanbul'a geleceği iddia edildi.

Toulouse'da 159 maçta 2 gol-5 asistle oynayan M'Bengue, Rennes'te 89 karşılaşmaya çıkıp 3 gol pası verdi. 31 kez Senegal milli Takımı forması giyen 29 yaşındaki futbolcu, geçen sezon ise Saint-Etienne'de 17 maçta 1 asist yaptı, bu sezon hiç oynamadı.

Aras Özbiliz, Balıkesir'e doğru

Teknik direktör Şenol Güneş tarafından kadroda düşünülmeyen ve rotasyonda dahi şans bulması çok zor gözüken Aras Özbiliz, TFF 1.Lig yolcusu...

Geçen sezon sadece 1 lig maçında forma giyen 27 yaşındaki kanat oyuncusuyla Balıkesirspor ciddi şekilde ilgileniyor. Kırmızı-Beyazlı kulübün taraftarları, Aras'a sosyal medyadan "Come to Balıkesir" mesajları yağdırıyor. Balıkesir, genç Sedat Şahintürk'ü de istiyor.

Kartal'dan Kaan Ayhan atağı

Beşiktaş'ta transferde sürpriz girişimler yaşanıyor. Beck'in ayrılmasının ardından sağ bek arayışlarını sürdüren Siyah- Beyazlı yönetim Alman kulübü Fortuna Düsseldorf'ta forma giyen Kaan Ayhan'a 4 yıllık sözleşme önerdi. teklif yaptı Siyah-Beyazlı yönetim bu oyuncu için 1 milyon Euro bonservis bedeli önerdi. Ancak Alman kulübü 2 milyon Euro talep etti..

Eto'o ve Kaan Ayhan

Sağ beke Beck'in yerine Kaan Ayhan'a teklif götüren Kartal'ın Samuel Eto'o için de bugün 'hamle yapabileceği' ifade edildi

Transferin son gününe girilirken Beşiktaş'ta bekleyiş sürüyor. Stoper için Vida ile anlaşan ve bu transferi ocak ayına bırakan Kartal'ın Kaan Ayhan ve Samuel Eto'o için bugün hamle yapabileceği belirtiliyor. 22 yaşındaki Kaan için kulübü Fortuna Düsseldorf'a 1 milyon euro teklif edildiği, kabul edilirse gurbetçi oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzalanacağı iddia edildi. "Beni alın" diye haber gönderen Eto'o içinse son kararı Şenol Güneş ve yönetim kurulu verecek.

Kartal Vida'yı Ocak'ta getiriyor

Beşiktaş'ta Vida transferi devre arasına kaldı. Yaklaşık 1 aydır Hırvat oyuncu için Dinamo Kiev ile görüşen yönetim, anlaşma sağlayamadı. Ukrayna ekibi Beşiktaş'ın son yaptığı Boyko ve 1 milyon Euro'luk teklifi geri çevirdi. Ukrayna kulübü Vida için önce 2.5 milyon Euro, daha sonra 4 milyon Euro talep etti.

4 AY SONRA SERBEST KALIYOR

Yönetim 4 ay sonra serbest kalacak olan ve ön protokol imzalanan Vida için bekleme kararı aldı. Ocak ayında Dinamo Kiev ile sözleşmesi bitecek 28 yaşındaki yıldız bonservissiz transfer edilecek.

YÖNETİM SAĞLAMA BAĞLADI

Beşiktaş'tan yıllık 3 milyon Euro civarında para alacak olan Vida ile 4.5 yıllık ön protokol imzalayan Beşiktaş işi sağlama bağlamış durumda. Çünkü Hırvat yıldız bu transferden vazgeçerse bedeli ağır olacak.

CAYMA BEDELİ 5 MİLYON EURO

Vida Beşiktaş dışında başka bir kulübe gitmeye kalkarsa Siyah- Beyazlı kulüple ön protokol yaptığı için 5 milyon Euro cezai yaptırıma uğrayacak. Bu nedenle Beşiktaş Yönetimi Vida konusunda çok rahat.

Güneş yönetimden sağ bek istedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş yönetimden mutlaka sağ bek alınmasını istedi. Tecrübeli hocanın yönetime, "Gökhan Gönül dışında gerçek anlamda bir sağ bekimiz yok. Bu mevkiye mutlaka transfer yapmamız gerekiyor. Yoksa büyük bir problem yaşarız" dediği öğrenildi...

Etiketler :