Türkiye-İzlanda maçının biletleri bir saatte tükendi, hemen karaborsaya düştü!

Türkiye-İzlanda maçının biletleri bir saatte tükendi, hemen karaborsaya düştü!
Milli maç için satışa çıkan biletler bir saatte tükenip, 20-30 katı fiyatına karaborsaya düştü...

A Milli Takımımızın İzlanda ile 6 Ekim 2017 Cuma günü Eskişehir Yeni Stadyumu'nda oynayacağı 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri maçının biletleri tükendi, aynı biletler hızlıca karaborsaya düştü.

A Milli Takımın İzlanda ile 6 Ekim 2017 Cuma günü Eskişehir Yeni Stadyumu’nda oynayacağı 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri maçının biletleri 1 saat içinde tükendi.

Taraftarkulubu.tff.org sitesinden satışı gerçekleştirilen biletlerin tükenmesiyle birlikte karşılaşmanın biletleri bir internet sitesinde fahiş fiyatlara satılmaya başlandı. 15 lira değerindeki 3. kategori biletlerinin 669 liraya alıcı bulduğu görüldü.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri, internet üzerinden yapılan karaborsa işlemlerinden haberdar olduklarını, söz konusu siteye erişimin engellenmesi için girişimde bulunduklarını ifade etti. Ancak sitenin yurt dışı kaynaklı olmasından dolayı bu girişimlerin sonuçsuz kaldığı öğrenildi. Blok bilet satışı olmadığını belirten TFF yetkilileri ayrıca satın alınan biletlerin maç tarihinden 1 hafta önce alıcılara ücretsiz kargo ile gönderildiğini bildirdi.

KALAN MAÇLARIMIZ

Hırvatistan'ı 1-0 yenen A Milli Takımımız 14 puanla 3. sırada yer aldı. 6 Ekim'de Hırvatistan-Finlandiya, Kosova-Ukrayna ve Türkiye-İzlanda karşılaşmaları oynanacak. 9 Ekim'de Finlandiya-Türkiye, İzlanda-Kosova ve Ukrayna-Hırvatistan karşılaşmaları oynanacak.

İki maçı kazanırsak en kötü ihtimalle play-off oynayacağız

Ay-yıldızlı ekip, kalan iki maçını kazanması halinde en kötü ihtimalle grubu ikinci sırada tamamlayarak play-off aşamasına katılmaya hak kazanacak.

Dünya Kupası’na Avrupa’dan ev sahibi olan Rusya dışında 13 takım katılacak. 13 takımın 9’u, grup aşamalarını lider olarak tamamlayan takımlar olacak.

Gruplarını ikinci sırada tamamlayan 9 takım ise topladıkları puanlara göre kendi aralarında sıralanacak. Bu 9 takım arasında en son sırada yer alan, yani ‘en kötü ikinci’ takım organizasyona otomatikman veda edecek.

Geri kalan 8 takım ise Play-Off oynama hakkı elde edecek.

İkinci takımların belirlenmesindeki kriterler ise öncelik sırasına göre şöyle olacak:

1) En çok puan toplayan

2) En yüksek averaja sahip olan

3) En çok gol atan

İki ayaklı play-off eşleşmelerini kazanan dört takım, Dünya Kupası finallerine katılmaya hak kazanacak

Etiketler :