TÜRK-İŞ’ten 1 Mayıs kararı

TÜRK-İŞ’ten 1 Mayıs kararı
TÜRK İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, "Bu yıl 1 Mayıs' ı Hatay' da kutlayacağız" dedi. Birleşik Metal-İş Sendikası'ndan da "Tüm emek örgütlerini ve sendikaları, Taksim Alanında 1 Mayıs kutlamalarına çağırıyoruz." denildi

TÜRK İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, "Bu yıl 1 Mayıs' ı Hatay' da kutlayacağız" dedi. Birleşik Metal-İş Sendikası'ndan da "Tüm emek örgütlerini ve sendikaları, Taksim Alanında 1 Mayıs kutlamalarına çağırıyoruz." denildi. DİSK ise kararını yarın İstanbul Valiliği ile yapılan görüşme sonrasında açıklayacak.

DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu ise yarın İstanbul Valiliği ile bir görüşme yapacaklarını ona göre İstanbul’daki kutlama alanının belli olacağını söyledi.

Alınan bilgilere göre DİSK İstanbul’da kutlamaların adresi olarak yine Taksim Meydanı’nı isteyecek fakat Valilik’in buna olumlu yanıt vermesi beklenmiyor.

DİSK geçen sene Bakırköy Cumartesi Pazarı alanında 1 Mayıs kutlamalarını gerçekleştirmişti.

BİRLEŞİK METAL-İŞ SENDİKASI ‘TAKSİM’ DEDİ

Birleşik Metal-İş Sendikası’ndan da 1 Mayıs kutlamalarına ilişkin karar alındı. Başkanlar Kurulu’nun sonuç bildirgesinde “Tüm emek örgütlerini ve sendikaları, Taksim Alanında 1 Mayıs kutlamalarına çağırıyoruz.” denildi.

Etiketler :