Galatasaray taraftarı isyanda; "Tudor istifa" sesleri!

Galatasaray taraftarı isyanda; "Tudor istifa" sesleri!
Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray, Yeni Malatyaspor deplasmanında 2-1 mağlup olmasının ardından, taraftarlardan "Tudor istifa" sesleri yükseliyor.Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Yeni Malatyaspor'a yenildikleri...

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray, Yeni Malatyaspor deplasmanında 2-1 mağlup olmasının ardından, taraftarlardan "Tudor istifa" sesleri yükseliyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Yeni Malatyaspor'a yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulunurken, "Buradaki sebep rakip iki gol attı, biz bir gol attık. Bu yüzden mağlubiyet geldi. İki büyük hata yaptık ve bu hatalar da kalemizde gol oldu." dedi. "Üzerinizde baskı hissediyor musunuz?" sorusuna yanıt veren Tudor, "Bütün hayatım baskı" yanıtını verdi.

TÜRKİYE'DE POPÜLER İKİ ŞEY VAR: BİR "TUDOR İSTİFA"...

Açıklamalarına devam eden Hırvat teknik adam "Türkiye'de iki popüler şey var. Biri Tudor istifa, diğeri de sistem. Bu mağlubiyeti de sisteme dayandıracaklar. Sistemden dolayı kaybettiğimiz konuşulunca herkes mutlu oluyor. Türkiye'de futbola bakış açısı bu." ifadelerini kullandı.

Tudor

İşte sosyal medyada Galatasaraylı taraftarların paylaşımları:

"TUDOR İSTİFA" HASHTAGI

Etiketler :