TSK o bölgenin kontrol altına alındığını açıkladı... Türk bayrağı böyle dalgalandı

TSK o bölgenin kontrol altına alındığını açıkladı... Türk bayrağı böyle dalgalandı
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nda, Cinderes bölgesinin kontrol altına alındığını açıkladı. Sosyal medyada paylaşılan ve bölgede çekildiği iddia edilen bir görüntüde ise Türk...

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nda, Cinderes bölgesinin kontrol altına alındığını açıkladı. Sosyal medyada paylaşılan ve bölgede çekildiği iddia edilen bir görüntüde ise Türk Bayrağı'nın dalgalandığı görülüyor.

 TÜRK BAYRAĞI DİKİLDİ

Suriye'nin Afrin kentine bağlı Cinderes Beldesi, gün boyu devam eden çatışmaların ardından teröristlerden temizlenip, tamamen kontrol altına alındı. Türk askerleri, Cinderes merkezine Türk bayrağı dikti. TSK da yaptığı açıklama ile Cinderes'in kontrol altına alındığını açıkladı.

SIRADA MABATLI VAR

Öğle saatlerinde TSK ve ÖSO unsurlarının Cinderes merkezine girdiği duyurulmuştu. Afrin, bir ilçe merkezi ile Racu, Bülbül, Şeyh Hadid, Cinderes, Şeran ve Mabatlı olmak üzere 6 belde merkezinden oluşuyor. TSK ve ÖSO unsurları, henüz Mabatlı beldesine yönelik operasyonlara başlamadı.

Etiketler :