Trump’tan Erdoğan mesajı

Trump’tan Erdoğan mesajı
ABD askerlerinin Suriye'den çıkma kararını veren ABD Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili bir tweet attı

ABD askerlerinin Suriye'den çıkma kararını veren ABD Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili bir tweet attı. Sosyal medyayı bir hayli aktif kullanan Trump, "Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye'de kalan IŞİD unsurlarını kökünü kazıyacağı konusunda beni bilgilendirdi" dedi. Trump, Erdoğan'ın bunu gerçekleştirebileceğini söylerken, ABD askerlerinin döneceğini duyurdu.

ABD Başkanı Donald Trump geçen hafta dünya gündemini değiştiren açıklamalarda bulundu ve Suriye’deki ABD askerlerinin ülkelerine geri döneceğini duyurdu… Trump’ın bu açıklamaları büyük tartışmaları da beraberinde getirirken, bugün ABD Başkanı yeni bir mesaj paylaştı.

Neredeyse her gün uzun saatler geçirdiği Twitter üzerinden paylaşımlarda bulunan Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı “etiketleyerek” bir mesaj yazdı. Trump, “Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan çok güçlü bir şekilde Suriye’de kalan IŞİD unsurlarının kökünü kazıyacağı konusunda beni bilgilendirdi… ve o bunu yapabilecek biri. Ayrıca Türkiye, Suriye’nin ‘kapı komşusu’. Askerlerimiz evlerine dönüyor!” ifadesini kullandı.

Etiketler :