Trump bu sefer kadınları hedef aldı!

Trump bu sefer kadınları hedef aldı!
Kadınları nesneleştirmesi ile ABD Başkanı Donald Trump yine gündeme oturdu.

Başkan seçilmeden önceki dönemde de kadınlara karşı davranışları büyük tartışma yaratan Trump'ın başkan olduktan sonra da özellikle attığı tweetlerle kadınlara 'saldırdığı' iddia ediliyor.

Trump'ın bugüne kadar kadınları hedef olarak seçtiği olaylar tweetler ile derlendi:

AMERİKALI SUNUCULAR SON HEDEFİ OLDU

Trump'ın en son hedefleri MSNBC televizyonundaki Morning Joe adındaki programının kadın sunucusu Mika Brzezinski oldu. Trump aynı zamanda sunuculardan Joe Scarborough'a da sataştı.

BBC Türkçe'nin haberine göre, Trump yukarıdaki tweet'lerde şu ifadeleri kullanıyor: "Duydum ki reytingleri düşük Morning Joe benim hakkımda kötü konuşuyormuş. O zaman nasıl düşük zekalı Çılgın Mika ve psikopat Joe yıl başından önce 3 gece boyunca programa katılmam için ısrar etti. Mika'nın gerdirme ameliyatından yüzü kanıyordu. Hayır dedim!"

BEYAZ SARAY'DA 'FLÖRT' ÇABASI

Geçtiğimiz haftalarda Trump, bir İrlandalı gazeteci ile diplomatik bir telefon konuşması sırasında 'flört etmeye çalışırken' görüntülenmişti.

Trump, İrlanda'nın yeni başbakanı ile telefonda konuşurken gazeteci Caitriona Perry'ye gülüşünün çok güzel olduğunu söyledi.

Caitriona Perry ise attığı tweetinde yaşanan olayı bir video ile paylaşarak 'garip' olarak nitelendirdi.

"KLUM ARTIK ON NUMARA DEĞİL"

2015 yılında Trump, New York Times gazetesi ile röportajında Klum için ideal bir ölçü olarak bilinen 10 sayısını kullanarak şişman olduğunu iddia etmişti: "Heidi Klum, çok üzgünüm artık 10 numara değil."

Klum ise tişörtüne 10 sayısının asılı olduğu, ardından üzerindeki tişörtte yazan 9,99 sayısının ortaya çıktığı bir video ile yanıt verdi.

Etiketler :